Interteach

18 Frisse Koppen voor Interteach

Online commercial Interteach

Op dinsdag 2 en woensdag 3 mei stonden er een hele hoop Frisse Koppen op de set. Samen met de mannen van Cameraden Media werkten ‘leerling-figuranten’ Teun, Nadine, Sjors, Sem, Lotte, Boaz, Daleela, Wietze, Lise, Chloe, Elsabeth, Fleur en Sterre mee aan deze toffe online commercial van Interteach.

Daarbij zijn “leraar-figuranten” Ronald, Emiel, Sylvia en Diet ook te zien in deze video-productie!

Behind the scenes

In de video zien we hoe de Frisse Koppies online lessen volgen in verschillende situaties; bijvoorbeeld thuis of buiten in de tuin. Wanneer de lessen van Interteach beginnen krijgen de leerlingen een appje en kunnen zij direct aansluiten bij de lessen vanuit hun luie stoel. Het enige wat de kids nodig hebben is een goede wifi verbinding. Dat heeft de productie ook duidelijk naar voren laten komen in de video.

Hieronder vind je wat behind the scenes beeldmateriaal, zodat je een goede impressie krijgt van hoe het eraan toe ging op de set.

Meer info?

Interteach garandeert dat je met maximaal 5 leerlingen privé onderwijs krijgt. Daarnaast worden er minimaal twee dagen gezamenlijke activiteiten georganiseerd met de mede-studenten. Voor deze activiteiten wordt je voor de deur opgehaald, hoe fijn! Verder zullen de ouders op de hoogte worden gehouden van de vooruitgang. Meer info? Check dan deze pagina!