29 modellen haken aan bij shoot voor Eduard Trailers

Voor de vernieuwde website van Eduard Trailers werden er maar liefst 29 modellen gecast. De specialist in aanhangers biedt oplossingen voor allerlei branches. Onze Frisse Koppen laten in verschillende scenes zien waar je de aanhangers allemaal voor kunt gebruiken. Benieuwd hoe ze dit hebben gedaan? Lees dan snel verder!

Verschillende rollen bij shoot Eduard Trailers 

Volgens de website van Eduard Trailers kunnen de aanhangers gebruikt worden voor de bouw, groenbeheer, autotransport, motorsport, privé gebruik en voor het allround vervoeren van spullen. Om de verschillende settings goed in kaart te brengen, hebben onze modellen zich in verschillende rollen ingeleefd.

Bouwvakkers en tuinmannen

Mannelijke modellen Pelle, Mark E. en Joey W. hebben zich omgetoverd tot ware bouwvakkers. Tijdens het slopen en bouwen hebben ze de aanhangers gebruikt om het materiaal op de juiste plek te krijgen.

Of je er nou van houdt of niet, het moet toch echt regelmatig gebeuren! Inderdaad, ik heb het over tuinieren. Mannelijke modellen Patrick R., Gerison, Jasper L., Frank K., Sam Be. en Bertil gingen er als tuinmannen helemaal voor tijdens hun shoot.

Auto- en motorliefhebbers

Modellen Ronald T., Wilco K., Bram A., Niels J. en Pheli zijn aan de slag gegaan met het vervoeren van auto’s en motoren. De een vervoert zijn auto die total loss is verklaard en naar de stort moet en de andere vervoert zijn jaloersmakende oldtimer naar zijn favoriete vakantieland.

Daarnaast hebben Frisse Koppen Jacob, Addy en Marloes S. zich van hun stoerste kant laten zien. Jacob en Addy stralen als trotse bezitters van een mega gave motor en de haren van Marloes wapperen door de wind wanneer ze weg scheurt met haar rally auto.

Doeners en makers

Sommige mensen zijn altijd met een nieuw project bezig. Herken jij jezelf hierin? Anders onze toppers Frits P., Bart W., Pamela, Lies, Alexander R., Sebastiaan V., Lynn T., Jasmijn O., Toby, Hanneke D. en Chai wel! Zij gingen lekker op vakantie, kochten een nieuwe keuken of brachten hun oude spullen weg naar de kringloop.

Roadie

And last but not least, laat roadie Milangelo zien hoe hij gemakkelijk zijn apparatuur en materiaal vervoert en hoe hij er steeds maar weer voor zorgt dat alle optredens vlekkeloos verlopen.

Frisse Koppen X Eduard Trailers

Kortom, een grote shoot met veel modellen! De shoot werd dan ook verdeeld over 6 dagen en de productie werd verzorgd door dietwee_design. Daarnaast was dit de eerste grote klus van onze nieuwe booker Fabiënne en dat heeft ze top gedaan! Alle modellen zijn vanaf nu te zien op de website en de social mediakanalen van Eduard Trailers.

Deze blog is geschreven door stagiaire Lisa