6 Jaar Frisse Koppen!

Afgelopen 20 april bestond Frisse Koppen zes jaar! Daar hoort natuurlijk een mooie terugblik op de afgelopen jaren bij.

De start van Frisse Koppen

In 2016 heeft Ileen Frisse Koppen opgericht in het Zuiden van Nederland: Tilburg. Tijdens haar stage bij een high fashion modellenbureau in Barcelona maakte ze haar eerste plannen voor Frisse Koppen. Het moest een modellen- en castingbureau voor ‘echte’ mensen worden. De nadruk zou niet zozeer liggen op maten en leeftijden, maar op uitstraling en echtheid. Er was een frisse wind nodig in de modellenwereld: geen benen tot oksels en hongerdiëten, maar toegankelijke modellen met karakter, waarmee iedereen zich kan identificeren.

Frisse Koppen is door Ileen thuis op het spreekwoordelijke ‘zolderkamertje’ gestart, daarna doorgegroeid naar een klein kantoor in de Plint en vervolgens verhuisd naar een grotere unit in het pand. Ondertussen groeit Frisse Koppen alweer bijna uit haar jasje met vier bookers, twee administratief medewerkers en twee stagiaires. Waar Frisse Koppen is begonnen met een bestand van plusminus 100 modellen, kent het modellenbestand van Frisse Koppen nu wel meer dan 2000 modellen, van jong tot oud, beginnend tot veel ervaring, verschillende looks én natuurlijk allemaal authentiek!

Niet alleen is het modellenbestand van Frisse Koppen uitgebreid, maar ook groeit het klantenbestand flink. Met mooie namen als WE, COOP, Eneco, DMG Meubelen, DAF Trucks, Rituals, Hans Anders, Gamma en My Jewellery.

Tijd voor een feestje

Vorig jaar bestond Frisse Koppen vijf jaar, een grote mijlpaal die gevierd moest worden! Bookers Ileen, Yasmin en Fabiënne zaten voor een dagje niet achter de computer op kantoor, maar stonden zelf voor de camera voor een geweldige fotoshoot bij No Point. Het werd een groot feest, met kleurrijke confetti, glitterpakken, een levensgrote vijf-ballon én een champagnekanon! Als we 10 jaar bestaan wie weet weer zo’n knaller van een shoot met alle bookers…

Over team FK; op naar de 10 jaar samen!

Naast veel gezelligheid, lekkere lunches en klantenbezoekjes wordt er natuurlijk keihard gewerkt bij Frisse Koppen. Het aantal shoots per maand is de afgelopen jaren verdubbeld. De gouden formule voor het ondernemen is voor Ileen: altijd het beste met anderen voor hebben. Iedere dag staat Ileen samen met haar team van bookers (Yasmin, Fabiënne en Marloes) klaar om ervoor te zorgen dat de modellen en acteurs zo goed mogelijk voorbereid op de shoot aankomen en dat aan klanten mooie portfolio’s en fijne dienstverlening wordt geboden. Persoonlijk contact vinden ze daarbij heel belangrijk! Benieuwd naar het team van Frisse Koppen? Neem hier een kijkje!

Wij als Frisse Koppen zijn super trots op het feit dat we al zes jaar lang dit werk kunnen en mogen doen! We willen alle klanten en lieve modellen waar we al deze jaren al mee samenwerken dan ook heel erg bedanken. Op naar de 10 jaar!

Deze blog is geschreven door onze stagiaire Eva

6 Jaar Frisse Koppen!
6 Jaar Frisse Koppen!