Alle ogen gericht op deze Frisse Koppen bij Hans Anders

Even helemaal klaar met die bril die je al jaren draagt? Deze Frisse Koppen showen je hoe het moet met de nieuwste monturen! Of je nou op het strand ligt, op bezoek bent bij je familie of gewoon even een selfie wilt sturen naar je lief. Het is een feestje met een bril van Hans Anders op je neus, zoals onze 10 kanjers laten zien bij deze shoot van het brillenmerk. Heb jij al een mooi montuurtje bemachtigd?

Gezelligheid bij Hans Anders met onze modellen

We mochten een hoop toppers boeken voor deze klus. Ben je er klaar voor ;-)? Maar liefst 10 modellen: Klaas, Shae-Lynn, Dana B., Cheima, Bram A., Laila, Joey W., Olaf, Cheryl A. en Wilco K. De gezellige shoot vond plaats in een vrolijke setting bij United Studios gelegen in ’s-Hertogenbosch. Het ultra goed humeur van de modellen zie je goed terug op de beelden, wat een big smiles!

Hans Anders heeft voor iedereen een gepast montuur. De een gaat voor casual style en de ander houdt van een blitse look; alles is mogelijk. Hopelijk mogen de zonnebrillen ook weer snel de kast uit, want wij kunnen in ieder geval niet wachten op een lekker zonnetje.

Samenwerking Frisse Koppen X Hans Anders

We hebben al vaker modellen mogen inzetten voor Hans Anders en ook deze samenwerking is super geslaagd zoals je terug kunt zien op de beelden. Hopelijk kunnen we weer snel met This is Us aan de slag om onze Frisse Koppen te matchen voor Hans Anders!

Deze blog is geschreven door stagiaire Isha