Ambiance Zonwering tv-commercial

In maart hebben we mee mogen werken aan een grote landelijke tv-commercial voor Ambiance Zonwering. Voor deze commercial hebben we in samenwerking met reclamebureau Aliens verschillende Frisse Koppen voor diverse rollen geselecteerd. Zo zochten ze een stel, een baby, een familie en een tweetal vrienden. Heel leuk dus voor ons als casting- en modellenbureau om hiermee aan de slag te gaan! Uiteindelijk hebben we een super mooie mix kunnen maken van oma’s, kids, ouders, stelletje en maten onder elkaar.

Verschillende rollen zoals familie en baby

De rollen werden toebedeeld aan verschillende modellen uit ons bestand. Zo spelen Claartje en Benjamin Gr. een stel, zien we Benjamin ook als vader met baby Meleya en proosten vrienden Wilco K. en Vincent P.. Daarnaast werden er 8 modellen geboekt als familie; Annelies B., Tom, Arie, Els G., Ellie, Bosse, Jasmijn P. en Dirk. De energie spatte van deze shoot-familie af!

Mooi-weer-boeking

De shoot was afhankelijk van het weer, gezien de zon natuurlijk moest schijnen om de zonwering goed tot zijn recht te laten komen. Maar gelukkig waren daar ook de nodige props vanuit het productiemaatschappij voor, zoals een groot licht die voor precies de juiste hoeveelheid ‘zon’ kon zorgen.

Gezellige shoot met een mooi eindresultaat!

De modellen hebben een geweldige dag gehad, door de goede zorgen vanuit het team van Aliens en Ambiance Zonwering. Met als resultaat warme prachtige beelden en een mooie sfeer. Hebben jullie de commercial al gespot op televisie?

Deze blog is geschreven door Yasmin