Beregezellige fotoshoot voor dertien Frisse Koppen bij restaurant De Beren

Heb jij onze Frisse Koppen al gespot bij restaurant De Beren? Familie Bharos en modellen Bertil, Margré, Jill, Danique B, Joey Li en Bram A hadden het beregezellig tijdens het shooten van de zomercampagne. De campagne werd op 2 verschillende locaties van restaurant De Beren geschoten, namelijk Rotterdam Centrum en Capelle-Zandrak. De modellen werden vastgelegd door fotografe Rolinda Windhorst, terwijl ze volop genoten van verschillende gerechten en cocktails die De Beren op haar kaart heeft staan. Loopt het water je al in de mond?

Familiegevoel bij restaurant De Beren

Voor Familie Bharos begon de dag al lekker vroeg, maar dat vonden ze helemaal niet erg! Ze konden namelijk niet wachten om te beginnen aan een heerlijk 3-gangen menu. De kids konden hun ogen niet geloven toen de burgers en ijsjes op tafel werden geserveerd. 

Frisse Koppen Bertil en Margré genoten samen van een gezellig koffiemomentje. Het lijkt net een echt stel! Vind je niet? Wat worden wij blij van deze foto’s!

Vier de zomer bij De Beren restaurants

Een gezellige lunch met je vriendinnen of een biertje met je maten? Bij restaurant De Beren kan het allemaal! Frisse Koppen Jill, Danique B, Joey Li en Bram A genoten volop van een heerlijke zomerse dag met een lekker hapje en drankje!

Sprankelende Frisse Koppen

De visagie werd dit keer verzorgd via Frisse Koppen. Visagiste Lotte Valk heeft haar uiterste best gedaan om onze modellen er weer zo sprankelend mogelijk uit te laten zien. Als je de foto’s bekijkt, zie je dat dit dan ook zeker gelukt is! Onze Frisse Koppen zijn het komende jaar niet alleen maar te bewonderen op de website en de social mediakanalen van restaurant De Beren, maar ook bij de filialen zelf!

Een geweldige samenwerking van bureau, top-fotografe, modellen, visagiste en de klant. Wat een geslaagde shoot was dit!

P.s. Leuk weetje, De Beren restaurants is een van onze vaste  klanten geworden. We werken altijd erg fijn samen met hen! We kunnen niet wachten op de volgende opdracht.

Deze blog is geschreven door stagiaire Lisa