Ambiance Zonwering

Ambiance Zonwering tv-commercial met onze Frisse Koppen

Hebben jullie onze Frisse Koppen modellen al gespot in de nieuwe tv-reclame van Ambiance Zonwering in samenwerking met reclamebureau Aliens? Wij zijn trots!

frisse koppen stagiaire

FRISSE STAGIAIRES GEZOCHT!

Frisse Koppen is op zoek naar stagiaires om het team te versterken. Wie lijkt het leuk om te werken bij het modellen- en castingbureau uit het Zuiden?

Lays chips

Lays chips boekt 13 Frisse Koppen voor een heerlijke campagne

Dertien Frisse Koppen werden geboekt voor Lays en mochten genieten van de heerlijke chips en zoutjes tijdens verschillende shoots. Lekker!

SWKGroep

5 modellen kregen een ‘likje verf’ voor SWKGroep

Vijf Frisse Koppen werden ingeschakeld voor een fotoshoot van SWKgroep, waar ze een likje verf kregen. Dat leverde prachtige kleurrijke beelden op.

Frisse Koppen X On That Ass

On That Ass

Afgelopen jaar werden er regelmatig mannelijke en kindermodellen van Frisse Koppen ingeschakeld voor de fotoshoots van On That Ass. Dit onderbroekenmerk levert iedere maand een uniek ontwerp ondergoed, dat bij je thuis op de deurmat valt. Hoe werkt het? Nou het is heel simpel; je meldt je aan voor een proefperiode en kiest je eerste boxershort uit, deze ligt na 4 dagen in de brievenbus. Vervolgens krijg je iedere maand een boxershort met een uniek design thuisgestuurd indien de proefperiode is bevallen. Top toch?

Beeldmateriaal

Dennis, Raf, Chuy, Bram en Martin werden onder andere ingezet als model. Zoals je kan zien op onderstaande beelden ligt de nadruk voornamelijk op het ondergoed van de mannen en is hun gezicht is verder niet zichtbaar. Dit is kenmerkend voor de shoots voor het onderbroekenmerk, zodat de unieke en kleurrijke designs extra opvallen. Alle foto’s zijn terug te vinden op de website en social media kanalen van On That Ass.

 

TV commercial Kwantum

30 powervrouwen in TV commercial Kwantum

Commercial Kwantum: Dit is jouw huis!

Deze zomer werkten er 30 vrouwelijke figuranten en actrices van Frisse Koppen mee aan een te gekke nieuwe commercial van Kwantum, die momenteel op televisie te zien is. De dames werden in allerlei huiselijke situaties gefilmd, bijvoorbeeld in de keuken, op het toilet, in bad of op het dakterras. De beelden werden snel achter elkaar gemonteerd door onze vrienden van Cutjongens, wat deze catchy spot opleverde:

 

Tours and Tickets

Tientallen Frisse Koppen op pad met Tours and Tickets

Zomerse shoots voor Tours and Tickets 

Wat hadden we een heerlijke zomer dit jaar! Weken aan een stuk scheen de zon en daar hebben ook veel van onze opdrachtgevers gebruik van gemaakt. Tours and Tickets uit Amsterdam plande in juli en augustus tientallen shoots om hun verschillende ‘uitjes’ en excursies te promoten en vroegen aan ons om de modellen te regelen. Allerlei Frisse Koppen, jong en oud, werden ingeschakeld als model.

Toerist in eigen hoofdstad

De meeste shoots vonden plaats in onze prachtige hoofdstad Amsterdam. Onze modellen gingen het water op met de verschillende canal cruise boten van Tours and Tickets, bezochten een museum of gingen op excursie. Op onderstaande foto’s zien we Manon en Tim tijdens de Red Light District-excursie, en genieten Elena en Sander van een mooie VIP Dinner Cruise.

Tours and Tickets Tours and Tickets

Rotterdam, Delft, Volendam, Giethoorn de Afsluitdijk

Naast Amsterdam werden ook andere steden in Nederland bezocht. Onze Frisse Koppen maakten onder andere een boottocht door Giethoorn en de Afsluitdijk, gingen op bezoek in Volendam en bezochten Rotterdam en Delft. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de mooiste foto’s. Enjoy! 🙂

 

Interteach

18 Frisse Koppen voor Interteach

Online commercial Interteach

Op dinsdag 2 en woensdag 3 mei stonden er een hele hoop Frisse Koppen op de set. Samen met de mannen van Cameraden Media werkten ‘leerling-figuranten’ Teun, Nadine, Sjors, Sem, Lotte, Boaz, Daleela, Wietze, Lise, Chloe, Elsabeth, Fleur en Sterre mee aan deze toffe online commercial van Interteach.

Daarbij zijn “leraar-figuranten” Ronald, Emiel, Sylvia en Diet ook te zien in deze video-productie!

Behind the scenes

In de video zien we hoe de Frisse Koppies online lessen volgen in verschillende situaties; bijvoorbeeld thuis of buiten in de tuin. Wanneer de lessen van Interteach beginnen krijgen de leerlingen een appje en kunnen zij direct aansluiten bij de lessen vanuit hun luie stoel. Het enige wat de kids nodig hebben is een goede wifi verbinding. Dat heeft de productie ook duidelijk naar voren laten komen in de video.

Hieronder vind je wat behind the scenes beeldmateriaal, zodat je een goede impressie krijgt van hoe het eraan toe ging op de set.

Meer info?

Interteach garandeert dat je met maximaal 5 leerlingen privé onderwijs krijgt. Daarnaast worden er minimaal twee dagen gezamenlijke activiteiten georganiseerd met de mede-studenten. Voor deze activiteiten wordt je voor de deur opgehaald, hoe fijn! Verder zullen de ouders op de hoogte worden gehouden van de vooruitgang. Meer info? Check dan deze pagina!

 

Goossens - Serena en Mark

Trots op onze samenwerking met Goossens!

Frisse Koppen & Goossens Wonen en Slapen

Yes! Wat zijn we trots op de nieuwe samenwerking met onze Brabantse vrienden van Goossens Wonen en Slapen. De afgelopen maanden werkten verschillende Frisse Koppen mee aan fotoshoots van deze woonwinkelketen. Modellen Emiel, Dexter, Rejane, Fenneke, Bas en Daphne stonden onder andere bij hen op de set. Deze modellen reisden af naar de meest mooie locaties, want de foto’s werden niet alleen op het hoofdkantoor genomen, maar ook in prachtige huizen in heel ons land.

Het beeldmateriaal

De foto’s die werden genomen zijn hoofdzakelijk online te vinden; onder andere op de website en social media kanalen van de woon- en slaapwinkelketen. Wellicht dat we in de toekomst ook wat beelden gaan schieten voor televisie met wat Frisse Koppen. Daar hebben we nu al zin in! 🙂

Goossens - Daphne en Bas

 

 

 

 

Kidswear Vesper

Vier Frisse Kopjes voor Vesper Kidswear

Isey, Liva, Donnah en Julia voor Vesper Kidswear

Op 14 maart 2018 hebben Frisse Koppies Liva, Donnah, Julia H en Isey zich ingezet voor een te gekke shoot van Vesper Kidswear! Omdat de shoot bedoeld was voor de zomercollectie van het kinderkledingmerk, mochten de meiden lekker hun spontane, vrolijke en kleurrijke zelf zijn. En dat is gelukt hoor! 😉

KIDSWEAR SHOOT

Allerlei leuke accessoires en props, zoals een flamingo, gekke zonnebrillen en kleurrijke planten, werden de kast uit getrokken om de zomerse sfeer te creëren waar het kledingmerk naar zocht. De kindermodellen werden individueel en samen op de foto gezet. Beide varianten zijn een succes geworden, zie hier het resultaat:

FOTOGRAFIE & VISAGIE

De fotografie werd verzorgd door fotografen Schellekens en Cleijsen, in hun eigen studio in Tilburg. De kindermodelletjes konden tijden de visagie als echte topmodellen even lekker achterover leunen want de make-up werd verzorgd door Linda Hoevenaars, net als de styling.

Al twee keer eerder heeft Frisse Koppen met trots samengewerkt met Vesper. De vorige samenwerking vind je hier terug. Dit keer wederom: CHAPEAU, het was top!