Nicki voor Shoeby

Nicki is het nieuwe webshop-model van Shoeby

Nicki te zien in de webshop van Shoeby!

We zullen Nicki de komende tijd veel op de website van Shoeby zien, ze is namelijk het nieuwe webshop model voor het vrouwenkleding merk. Gehuld in de mooiste en vrolijkste creaties van het merk, is ze onder andere op de homepage en in de damesshop te vinden.

Bijzondere items, unieke looks

Shoeby staat voor een verrassende, eigenzinnige collectie die altijd trendy is en vaak wisselt. Het vrouwenkleding merk produceert een diversiteit aan stijlen, waardoor de kledingdrager verzekerd is van een unieke look. Dat laat Nicki ook goed zien op deze beelden.

Trots op Nicki!

Wat zijn we trots dat Nicki deze top-opdracht heeft binnengesleept. Er waren namelijk een hoop andere kandidaten tijdens de casting-dag. Goed bezig Nicki!

 

 

 

Denny voor NBO

Denilson ‘uit zijn comfortzone’ voor een shoot van NOB

Denilson schreeuwt de longen uit zijn lijf voor de Nationale Opera en Ballet

Frisse Kop Denilson stapte heel even uit zijn comfortzone op vrijdag 17 november, in het Decoratelier NOB. Hier vond die dag namelijk een shoot plaats ter promotie van nieuwe voorstellingen van het NOB, en onze Denny mocht letterlijk en figuurlijk de longen uit zijn lijf schreeuwen van het productieteam. Dit om het juiste beeld te creëren; nou dat is goed gelukt, wat een vette plaat!

De productie

De productie werd verzorgd door onze vrienden van Spark Productions, uit Amsterdam. De foto werd gemaakt door Petrovsky & Ramone, twee enorm talentvolle fotografen die hun headquarters ook in onze hoofdstad hebben. Denny vond het een geweldige ervaring en kijkt uit naar een eventuele volgende samenwerking met dit productieteam.

We Shall Not Be Moved

De foto waar Denilson op te zien is, wordt gebruikt ter promotie van de voorstelling We Shall Not Be Moved. Deze voorstelling speelt op 15 en 16 maart in de Stadsschouwburg van Amsterdam. De opera gaat over de structurele ongelijkheid waarmee de zwarte gemeenschap in onder andere Philadelphia te maken heeft.

 

 

 

 

 

 

Vrouwelijk model Roos

Roos is het nieuwe lookbook-model voor SRNDPTY

Roos in het lookbook van SRNDPTY

Onze Frisse Kop Roos is het nieuwe lookbookmodel van het populaire vrouwen kledingmerk SRNDPTY! De nieuwste creaties van SRNDPTY worden middels het lookbook gepresenteerd aan haar bestaande en potentiële klanten. De beelden zijn onder andere zichtbaar op de website, Facebookpagina en Instagrampagina van SRNDPTY.

Vrouwelijk model Roos voor SRNDPTY

 

Tilburgse samenwerking

Frisse Koppen verzorgt al langere tijd de modellen voor de campagne-shoots en lookbook-shoots van SRNDPTY. Naast Roos werkt ook Michelle S. voor het kledingmerk; zij is het vaste campagnemodel van SRNDPTY. Het hoofdkantoor van het kledingmerk zit in Tilburg, net ons bureau. We zijn daarom ook super trots op deze toffe Tilburgse samenwerking!

Vrouwelijk model Roos voor SRNDPTY

 

 

17 frisse koppen voor het merk canex hondenvoer

17 frisse koppen voor Canex hondenvoeding

17 modellen en 17 honden voor Hobbyfirst / Canex hondenvoeding

In augustus vorig jaar stonden de modellen van Frisse Koppen voor een leuke uitdaging, ze mochten namelijk op de foto met een hond! Ieder model kreeg een eigen hond toebedeeld, dat betekende dat er naast 17 frisse koppen ook 17 honden aanwezig waren op de set. Het was een drukke boel maar Stephanie, Lola, Jewel, Joep, Marion, Ingrid, Edwin, Fay, Yves, Dennis, Tommy, Mayke, Marieke, Denver, Loek, Peter en Nina vonden het super om te poseren met de honden. De shoot was voor het merk Canex hondenvoeding, voor de lijn Hobby First.

17 frisse koppen voor het merk Canex hondenvoeding

Vanaf nu in de winkel

De verpakkingen waar onze modellen op staan zijn vanaf nu verkrijgbaar! Je vindt deze producten in verschillende dier-speciaalzaken in Nederland. Ook op de website van Canex hondenvoeding zijn onze modellen te zien!

kledingmerk

Danny voor Chris Cayne

Stoere Danny voor een heren kledingmerk Chris Cayne

Mannelijk model Danny mocht in december meewerken aan een fotoshoot voor Chris Cayne. De shoot vond plaats in Lelystad, aan het water. Het was goed koud die dag en er hing een straffe wind, maar Danny en de crew hebben zich er goed doorheen geslagen! De beelden worden gedrukt op A4-formaat en komen in de winkels van het kledingmerk te hangen. Fotografe Annette Konter uit Volendam maakte de beelden.

heren kledingmerk

 

Voor de tweede keer een Frisse Kop

Frisse Koppen werkte al eerde samen met Chris Cayne, toen met het model Sebastien. De blog over deze shoot is hier te lezen. Beide heren kijken terug op een fijne shoot, met een toffe crew. Wij zijn dan ook erg blij met de samenwerking met Chris Cayne!

 

 

 

BERG toys

Op de trampoline voor BERG Toys

Mickey en Joep voor BERG Toys

Vrouwelijk model Mickey en mannelijk model Joep mochten in oktober meewerken aan een super leuke fotoshoot voor BERG Toys. Gedurende de shoot mochten ze namelijk op een trampoline springen! Dit ging de modellen gemakkelijk af omdat ze beiden erg sportief zijn aangelegd. De modellen reisden af naar Lunteren, waar de shoot plaatsvond in een grote tuin bij een riante villa. Joep en Mickey maakten de gekste en hoogste sprongen voor de cameraman. Het resultaat zie je hierboven en hieronder.

BERG toys

Beeldgebruik

De beelden worden gebruikt voor de online kanalen en brochures van de leverancier en producent van buitenspeelgoed. Mickey en Joep hebben een super leuke dag gehad en kijken terug op een geslaagde fotoshoot! Bedankt dus voor deze top-opdracht BERG Toys!

 

Tricorp

Figuranten Jin-Ah en Mark voor Tricorp

Jin-Ah en Mark te zien in bedrijfsvideo Tricorp

In oktober mochten Frisse Koppen Jin-Ah en Mark figureren in een nieuwe bedrijfsfilm van Tricorp. In deze flitsende video wordt onder andere het productieproces van de werkkleding van het bedrijf vastgelegd en worden de kernwaarden van Tricorp toegelicht.

Behind the scenes

De opnames werden verdeeld over twee dagen. De eerste dag werd Jin-Ah in Udenhout gefilmd in Atelier Reukers. Mark vertrok de tweede opnamedag richting het havengebied van Rotterdam, waar hij werd gefilmd tussen de zeecontainers. De video werd geproduceerd door onze Brabantse vrienden van Cameraden Media; een partij uit Oisterwijk waarmee we zeer regelmatig samenwerken. We zijn erg trots op het resultaat en kijken uit naar de volgende samenwerkingen met deze mannen!

Bedankt Cameraden, Jin-ah en Mark!

 

 

 

 

Jasper Trend Models

Jasper ‘New Face’ bij Trend Models Barcelona

17-jarige Jasper als fashion model naar Barcelona

Wat zijn we trots! We scoutten Jasper eerder dit jaar als fashion model en afgelopen maand heeft hij officieel zijn contract bij Trend Models getekend. Hij staat bij de new faces op de website van het modellenbureau, zijn portfolio vind je hier.

We scoutten al enige tijd fashion-modellen voor dit modellenbureau uit Barcelona. Eerder dit jaar tekende Emma al een contract bij het bureau. Over haar avontuur schreven we deze blog.

Testshoot

Het kersverse model vloog samen met zijn moeder richting Spanje om kennis te maken met het bureau en om de werknemers van Trend Models te ontmoeten. Daarbij deed hij een testshoot samen met fotograaf Jeriel, waar  onderstaande foto’s uit voortkwamen.

We vinden het ontzettend knap hoe iemand met vrijwel geen ervaring zulke prachtige foto’s kan neerzetten. Top gedaan Jasper, we zijn ontzettend benieuwd naar het verloop van je verdere modellencarrière!

 

Faber

‘Klusjesmannen’ op de set voor Faber

Radouane en Dennis voor Faber

Het bedrijf Faber Personeel boekte voor een fotoshoot twee mannelijke modellen bij Frisse Koppen, namelijk onze toppers Radouane en Dennis. Zij stonden in oktober op de set en mochten allebei in de huid kruipen van ‘klusjesman’. Zo vervulde Radouane de rol van bouwvakker en Dennis die van schilder. Door middel van de juiste kleding, gereedschappen en props werden beide rollen de mannen volledig eigen gemaakt.

Faber Personeel selecteert vakmensen die perfect bij een bepaalde organisatie passen. Ze kennen de vakmensen persoonlijk, waardoor ze goed kunnen bepalen welke vakbedrijven en vakmensen goed matchen. Meer weten? Klik hier.

Fotografie

De fotoshoots vonden plaats in Nieuwveen en in Sint Michielsgestel, waar Radouane en Dennis op verschillende dagen werden gefotografeerd door fotograaf Bjorn Staps. De foto’s zijn onder andere terug te zien op de website van het bedrijf.

Faber

ELI Play

Kindermodellen Sieb, Feline en Aeden voor ELI Play

Op de set bij ELI Play

Frisse Koppies Sieb, Feline en Aeden mochten in mei meewerken aan een speelse fotoshoot voor ELI Play. Ze werden gefotografeerd door Maarten Noorddijk in het indoor speelparadijs Monkeytown Arnhem. De kids werden al spelend gefotografeerd, je ziet ze op de foto’s lachen, rennen en klimmen in speeltoestellen, als echte ‘monkeys’.

Het beeldmateriaal van de kindermodellen kun je onder andere vinden op de website van ELI Play. Daarbij zijn de foto’s zichtbaar op hun social media kanalen en in flyers, brochures en catalogussen.

Auto-advertenties

Onze drie Frisse Koppies zijn ook te spotten op de (snel)weg, er rijdt namelijk een aantal busjes rond met afbeeldingen van Feline, Aeden en Sieb. Super cool! Heb jij één van de drie kindermodelletjes al gespot? Wij nog niet, maar we kijken er naar uit!