ELI Play

Kindermodellen Sieb, Feline en Aeden voor ELI Play

Op de set bij ELI Play

Frisse Koppies Sieb, Feline en Aeden mochten in mei meewerken aan een speelse fotoshoot voor ELI Play. Ze werden gefotografeerd door Maarten Noorddijk in het indoor speelparadijs Monkeytown Arnhem. De kids werden al spelend gefotografeerd, je ziet ze op de foto’s lachen, rennen en klimmen in speeltoestellen, als echte ‘monkeys’.

Het beeldmateriaal van de kindermodellen kun je onder andere vinden op de website van ELI Play. Daarbij zijn de foto’s zichtbaar op hun social media kanalen en in flyers, brochures en catalogussen.

Auto-advertenties

Onze drie Frisse Koppies zijn ook te spotten op de (snel)weg, er rijdt namelijk een aantal busjes rond met afbeeldingen van Feline, Aeden en Sieb. Super cool! Heb jij één van de drie kindermodelletjes al gespot? Wij nog niet, maar we kijken er naar uit!

 

 

 

Douwe Egberts - Miriam

Tien Frisse Koppen voor Douwe Egberts

En dan is er koffie, Douwe Egberts koffie!

Tien Frisse Koppen mochten gezellig samen koffie drinken tijdens een fotoshoot voor Douwe Egberts afgelopen zomer. En dat vonden ze niet héél erg! Onder andere Miriam, Nina, Joep, Bas, Susanne en Mickey werden op de gevoelige plaat vastgelegd door fotograaf Ivo de Bruijn van Mrs Robinson, terwijl ze genoten van een heerlijk bakkie koffie. De modellen werden in alledaagse settings gefotografeerd; in de kantine van een bedrijf, op school en in een lerarenkamer. Het beeldmateriaal wordt de komende jaren onder andere gebruikt voor verschillende business-to-business uitingen van DE.

Productie

Onze vrienden uit de hoofdstad, van Mrs Robinson, verzorgden de productie. We werkten al eerder samen met hen, onder andere voor klussen van Eneco en KLM. Wil je meer lezen over de klus van KLM met ons mannelijk model Emiel in de hoofdrol? Klik dan hier!

 

 

 

 

About You commercial

Melissa in About You commercial

About You nu ook in NL!

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, want je kunt er bijna niet omheen; modewebshop-gigant About You bezorgt nu ook in Nederland! Deze keten uit Groot-Britannië is de Noordzee overgestoken en heeft met een grootste campagne meteen de aandacht van de Nederlanders (én andere Europeanen) weten te trekken. Je vindt hun advertenties in winkelcentra en online, daarbij hebben ze een kick-ass commercial gemaakt die regelmatig op televisie komt. En guess what? Eén van onze Frisse Koppen had een rolletje te pakken in de commercial! Een héél klein figuranten-rolletje weliswaar (je moet goed kijken ;)), maar we zijn er stiekem toch wel apetrots op. Goed gedaan Melissa (ze is zichtbaar op minuut 0:14)!

De producers van Halal Amsterdam creëerden de commercial.

Pathé

Emiel, Dominique en Astrid voor Pathé

Drie Frisse Koppen voor Pathé bioscopen

Frisse Koppen Emiel, Dominique en Astrid doken samen de Pathé bioscoop van Arnhem in voor een fotoshoot. Het beeldmateriaal dat werd geschoten wordt de komende jaren gebruikt voor POS-materiaal, dat in alle bioscopen in Nederland zichtbaar zal zijn. Voor deze shoot vormden Dominique en Emiel een ‘stelletje’, zoals te zien op onderstaande foto. Daarbij werden de twee damesmodellen gefotografeerd terwijl ze genoten van een bak popcorn en een grappige film keken. De drie modellen vonden het een super ervaring en een hartstikke leuke dag!

De productie

Onze Brabantse vrienden van Reclamebureau IVC uit Waalwijk verzorgden de productie.  Binnenkort werken we weer samen met Reclamebureau IVC voor een nieuwe campagne, voor een andere opdrachtgever. Dus stay tuned! 🙂

Van Arendonk 50 jaar

Van Arendonk bestaat 50 jaar!

Marloes en Mathias voor Van Arendonk

Hiep hiep hoera! Schoenenwinkel Van Arendonk bestaat 50 jaar! Om dit te vieren bracht de schoenenwinkel-keten een gave brochure uit, met onder andere informatie over hun geschiedenis, een overzicht van de nieuwste schoenen-trends, een interview met de eigenaren en een beschrijving van de acties die ze hebben georganiseerd omtrent het jubileum. Frisse Koppen Mathias en Marloes werkten mee aan de fotoshoot voor deze brochure. Het beeldmateriaal, dat geschoten werd door Eva Dekkers, zie je hieronder.

Levensgroot

Mocht je een Van Arendonk-winkel binnenlopen de komende weken, dan zul je Mathias en Marloes vast en zeker spotten aan de muur. Ze hangen namelijk met een levensgrote banner in de schoenenwinkels!

Nogmaals gefeliciteerd lieve mensen, op naar de volgende 50 jaar!

Feline voor VanHaren

Feline voor VanHaren schoenen

Feline voor VanHaren schoenen

Kindermodel Feline werd eind augustus ingezet voor een campagne van VanHaren schoenen. Samen met een ‘vader- en moedermodel’ werd ze op de foto gezet. De beelden worden onder andere online gebruikt; op de website en social media kanalen van het schoenenmerk. Daarbij zal ons Felientje te zien zijn in huis-aan-huis bladen, brochures en op POS-materiaal in winkels, in België en Nederland. De productie werd verzorgd door Bossche vrienden van United Studios

Feline staat sinds februari bij Frisse Koppen ingeschreven en heeft sindsdien al heel wat opdrachten gehad, onder andere voor Vesper Kidswear en Eli Play. We zijn ontzetten blij met deze vrolijke toet!

Feline voor VanHaren

Kwantum

Op de set bij Kwantum

‘Echt wonen’ campagne Kwantum

Frisse Koppen Melissa, Joep, Lenthe, Bas en Ioannis stonden vorige week in Utrecht en Zaandam op de set voor de nieuwste Kwantum-campagne; ‘Echt Wonen’. We kunnen de 5 figuranten binnenkort bewonderen op televisie, in folders, flyers en brochures en op de online kanalen van de woonwinkelketen.

De productie

Onze vrienden van Canday en Cutjongens verzorgden de productie. Door hun goede voorbereiding liepen de drie draaidagen op rolletjes! We kijken enorm uit naar het moment dat de reclame op televisie verschijnt! Hij zal eind dit jaar, begin 2018 gepubliceerd worden.

Hieronder wat behind the scenes kiekjes die tijdens de draaidagen zijn geschoten:

076 fietst

076 fietst met Denilson en Laudicia

Promotiemodellen voor 076 fietst

Denilson en Laudicia werkten begin september tijdens de HBO-introweek in Breda als promotiemodellen voor 076 fietst (Breda Bicicletta). Het was de bedoeling dat deze Frisse Koppen zoveel mogelijk studenten naar de stand van de organisatie haalden. Beide modellen droegen een wielershirtje en spraken zoveel mogelijk studenten aan gedurende het evenement. Denilson en Laudicia zijn uiteindelijk met talloze mensen op de foto gegaan, die te vinden zijn op de Breda Bicicletta Facebookpagina. Hieronder is één van de foto’s te zien:

 

076 fietst

 

Het concept

‘nul-zeven-zes fietst’ is een concept ontstaan vanuit Breda Bicicletta. Hierbij worden leuke dingen of nieuwtjes met betrekking tot fietsen in Breda verzameld en gedeeld via hun website, Facebook en Instagram.

Sebastien en Jeanet voor Texaco

Jeanet en Sebastien voor Texaco

Glimlachend weer op weg met Texaco

Frisse Koppen Jeanet en Sebastien werden alweer samen als ‘koppel’ geboekt, dit keer voor tankstation Texaco. In juni werkten de modellen mee aan een fotoshoot voor de internationale Texaco campagne genaamd ‘Glimlachend weer op weg’. Hierin zijn ze met een big smile in de auto te zien met een volgetankte auto en een lekkere bak koffie.

De productie

Voor de shoot moesten de modellen zelf nog een stukje reizen vanuit Brabant naar de locatie in Gelderland. Bij de Texaco in Heteren werden de Frisse Koppen gefotografeerd door Wieneke Hofland. Vanaf september tot november zal het duo in diverse media-uitingen te zien zijn. Je kunt ze spotten in brochures, folders, online maar ook langs de weg!

Fris Koppel

Dit is al de tweede keer dat Jeanet en Sebastien samen op de set staan. Zo waren ze ook te zien in de campagne van UMAINLY. Hierbij werden ze gefotografeerd in de Tilburgse Spoorzone. Ze zijn dan geen écht koppel maar ze een goed team zijn is wel duidelijk; wij zijn ieder geval super trots!

 

 

Emiel voor KLM

Emiel voor KLM

Emiel in de nieuwe app van KLM

Jaja, daar is hij weer! Emiel werd geboekt voor een fotoshoot voor één van de nieuwste apps van KLM; de airport map. Hij reisde af naar Amsterdam, waar de productiemannen en -vrouwen van Code Dazur en Mrs Robinson hem opwachtten. Samen met KLM ontwikkelden zij de airport-map, waarmee je als reiziger op Schiphol makkelijker je weg kan vinden. Bijvoorbeeld naar een kopje koffie, een werkplek of een winkel.

De airport-map

Emiel werkte samen met een 5-tal andere modellen, die ook zichtbaar zijn in de app. In de app zien we bijvoorbeeld een zakenman die langs allerlei plekken op Schiphol wandelt. Onderweg komt hij onze Emiel tegen. Ook werd Emiel gefotografeerd als ‘stelletje’ met een ander model (zie afbeelding hieronder). De campagne was maar kort; hij was online zichtbaar, wereldwijd voor 2 weken.

Emiel voor KLM