Tours and Tickets

Tientallen Frisse Koppen op pad met Tours and Tickets

Zomerse shoots voor Tours and Tickets 

Wat hadden we een heerlijke zomer dit jaar! Weken aan een stuk scheen de zon en daar hebben ook veel van onze opdrachtgevers gebruik van gemaakt. Tours and Tickets uit Amsterdam plande in juli en augustus tientallen shoots om hun verschillende ‘uitjes’ en excursies te promoten en vroegen aan ons om de modellen te regelen. Allerlei Frisse Koppen, jong en oud, werden ingeschakeld als model.

Toerist in eigen hoofdstad

De meeste shoots vonden plaats in onze prachtige hoofdstad Amsterdam. Onze modellen gingen het water op met de verschillende canal cruise boten van Tours and Tickets, bezochten een museum of gingen op excursie. Op onderstaande foto’s zien we Manon en Tim tijdens de Red Light District-excursie, en genieten Elena en Sander van een mooie VIP Dinner Cruise.

Tours and Tickets Tours and Tickets

Rotterdam, Delft, Volendam, Giethoorn de Afsluitdijk

Naast Amsterdam werden ook andere steden in Nederland bezocht. Onze Frisse Koppen maakten onder andere een boottocht door Giethoorn en de Afsluitdijk, gingen op bezoek in Volendam en bezochten Rotterdam en Delft. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de mooiste foto’s. Enjoy! 🙂

 

Interteach

18 Frisse Koppen voor Interteach

Online commercial Interteach

Op dinsdag 2 en woensdag 3 mei stonden er een hele hoop Frisse Koppen op de set. Samen met de mannen van Cameraden Media werkten ‘leerling-figuranten’ Teun, Nadine, Sjors, Sem, Lotte, Boaz, Daleela, Wietze, Lise, Chloe, Elsabeth, Fleur en Sterre mee aan deze toffe online commercial van Interteach.

Daarbij zijn “leraar-figuranten” Ronald, Emiel, Sylvia en Diet ook te zien in deze video-productie!

Behind the scenes

In de video zien we hoe de Frisse Koppies online lessen volgen in verschillende situaties; bijvoorbeeld thuis of buiten in de tuin. Wanneer de lessen van Interteach beginnen krijgen de leerlingen een appje en kunnen zij direct aansluiten bij de lessen vanuit hun luie stoel. Het enige wat de kids nodig hebben is een goede wifi verbinding. Dat heeft de productie ook duidelijk naar voren laten komen in de video.

Hieronder vind je wat behind the scenes beeldmateriaal, zodat je een goede impressie krijgt van hoe het eraan toe ging op de set.

Meer info?

Interteach garandeert dat je met maximaal 5 leerlingen privé onderwijs krijgt. Daarnaast worden er minimaal twee dagen gezamenlijke activiteiten georganiseerd met de mede-studenten. Voor deze activiteiten wordt je voor de deur opgehaald, hoe fijn! Verder zullen de ouders op de hoogte worden gehouden van de vooruitgang. Meer info? Check dan deze pagina!

 

Goossens - Serena en Mark

Trots op onze samenwerking met Goossens!

Frisse Koppen & Goossens Wonen en Slapen

Yes! Wat zijn we trots op de nieuwe samenwerking met onze Brabantse vrienden van Goossens Wonen en Slapen. De afgelopen maanden werkten verschillende Frisse Koppen mee aan fotoshoots van deze woonwinkelketen. Modellen Emiel, Dexter, Rejane, Fenneke, Bas en Daphne stonden onder andere bij hen op de set. Deze modellen reisden af naar de meest mooie locaties, want de foto’s werden niet alleen op het hoofdkantoor genomen, maar ook in prachtige huizen in heel ons land.

Het beeldmateriaal

De foto’s die werden genomen zijn hoofdzakelijk online te vinden; onder andere op de website en social media kanalen van de woon- en slaapwinkelketen. Wellicht dat we in de toekomst ook wat beelden gaan schieten voor televisie met wat Frisse Koppen. Daar hebben we nu al zin in! 🙂

Goossens - Daphne en Bas

 

 

 

 

Kidswear Vesper

Vier Frisse Kopjes voor Vesper Kidswear

Isey, Liva, Donnah en Julia voor Vesper Kidswear

Op 14 maart 2018 hebben Frisse Koppies Liva, Donnah, Julia H en Isey zich ingezet voor een te gekke shoot van Vesper Kidswear! Omdat de shoot bedoeld was voor de zomercollectie van het kinderkledingmerk, mochten de meiden lekker hun spontane, vrolijke en kleurrijke zelf zijn. En dat is gelukt hoor! 😉

KIDSWEAR SHOOT

Allerlei leuke accessoires en props, zoals een flamingo, gekke zonnebrillen en kleurrijke planten, werden de kast uit getrokken om de zomerse sfeer te creëren waar het kledingmerk naar zocht. De kindermodellen werden individueel en samen op de foto gezet. Beide varianten zijn een succes geworden, zie hier het resultaat:

FOTOGRAFIE & VISAGIE

De fotografie werd verzorgd door fotografen Schellekens en Cleijsen, in hun eigen studio in Tilburg. De kindermodelletjes konden tijden de visagie als echte topmodellen even lekker achterover leunen want de make-up werd verzorgd door Linda Hoevenaars, net als de styling.

Al twee keer eerder heeft Frisse Koppen met trots samengewerkt met Vesper. De vorige samenwerking vind je hier terug. Dit keer wederom: CHAPEAU, het was top!

 

Familie van Nispen te zien in nieuwe HelloFresh commercial

Aan tafel met de Van Nispens!

Misschien heb je ze al een aantal keer voorbij zien komen op televisie? De familie Van Nispen figureerde namelijk in de nieuwe HelloFresh commercial!

Moeder Susanne, dochter Nikki en zoon Sjors zijn al enige tijd te boeken als Frisse Kop. Vader Ed daarentegen staat niet ingeschreven bij Frisse Koppen maar vond het ook wel leuk om een keertje in de spotlight te staan!

De productie

De shoot vond plaats in het Brabanste Oosterhout waar het productieteam van LiveWall  in samenwerking met reclamebureau BrandDeli de commercial opnam. De reclame was een aantal weken te zien op tv. Er zijn ook losse foto’s van familie Van Nispen geschoten en die zijn te zien op de Social Media en  website van HelloFresh.

 

HelloFresh

Bij HelloFresh stel je elke week je eigen menu samen uit 12 recepten. De beste ingrediënten worden voor jou geselecteerd. De box wordt bij je thuis bezorgd op het moment dat jou het beste uitkomt. Zo kook je thuis snel en gemakkelijk lekkere, gevarieerde maaltijden. En het belangrijkste is: jij hebt het voor het zeggen. Zo kun je de box gewoon een week overslaan als het niet uitkomt.

De campagne laat zien hoe HelloFresh te werk gaat en welke doelgroep zij willen benaderen. Naar onze mening een geslaagde campagne! 🙂

 

 

MEET LYNN EN IRIS: De stagiaires van Frisse Koppen

Stage lopen bij Frisse Koppen

Sinds begin dit jaar hebben wij twee super leuke, frisse stagiaires op het kantoor van Frisse Koppen mogen verwelkomen; Lynn en Iris! Zij zetten zich iedere dag 100% in om de dagelijkse werkzaamheden van ons bureau vlot en soepel te laten verlopen. Laten we hen even voorstellen:

Lynn 

“Mijn naam is Lynn. Ik ben een creative ‘bug’ met gevoel voor avontuur, gezelligheid en humor.

Vroeger, nu heb ik t over 10 jaar geleden, was ik altijd al op ontdekkingspad, dat is nooit opgehouden. Ik hou van ondernemen en regel het liefst alles zelf. Of we het nu over een feestje organiseren of een fotoshoot regelen hebben; ik zorg hoe dan ook dat er iets van terecht komt. Dit is wat ik leuk vind en dan ook graag doe.

Voor mijn vriendinnen en familie ben ik een luisterend oor bij wie zij altijd terecht kunnen. Het liefst praat ik de hele dag onzin en ben ik gezellig maar zodra ik voel dat er steun nodig is ben ik serieus en probeer ik te doen wat goed is.

Ik hou van positiviteit, sociaal zijn, eerlijkheid en rechtvaardigheid. Zeurende verhalen maken me dan ook echt niet blij…  Maar als het dan per se moet,  weet ik dat ik ze kan handelen met een wijntje erbij! ;)” 

Iris

“Hoi! Mijn naam is Iris, ik ben 19 jaar oud en woon in Berkel-Enschot. Ik studeer Marketing & Communicatie aan het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch. Samen met Lynn vorm ik het team van stagiaires bij Frisse Koppen!

Ik ben in januari begonnen en loop stage tot eind april. Mijn werkzaamheden bestaan met name uit het contact onderhouden met de modellen, reageren op de mailtjes en de portfolio’s online zetten. Wat ik het leukste vind aan het werken bij Frisse Koppen is de afwisseling, de ene dag ben je bezig met het mailen van modellen, de andere dag sta je backstage bij een shoot.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fotografie, iets wat bij mijn stage hier zeker van pas komt!” 

Iets voor jou?

Wil je ook stagiaire worden bij Frisse Koppen? Neem dan contact met ons op via info@frissekoppen.nl!

 

 

Mara voor Hans Anders

Mara is het nieuwe gezicht van het Lens Totaal Plan

Je zal Frisse Kop Mara dit jaar in bijna elke Hans Anders winkel ‘tegen het lijf lopen’. Ze is namelijk het gezicht van het ‘Lens Totaal Plan’ van de opticien; een abonnement dat klanten afsluiten voor het dragen van lenzen van Hans Anders. Iedere maand betalen ze een klein bedrag voor de lenzen en vloeistof, in plaats van het volledige bedrag in een keer te betalen. De lenzen worden elke drie maanden bij de klant thuisbezorgd en dat kan gewoon door de brievenbus. Ze hoeven er dus niet voor thuis te blijven. Handig!

 

 

Beeldgebruik en productie

Mara is dit jaar te zien op de website van de opticien, de Facebook pagina en natuurlijk in de winkels. De productie werd verzorgd door More uit Almelo, de foto’s werden gemaakt bij NL studio’s in Amsterdam. Zoals je ziet was de opdrachtgever niet op zoek naar serieuze foto’s, maar vrolijkheid en gezelligheid, dát moest de uitstraling zijn! En daar is Mara zeker in geslaagd :).

 

Margriet - Verhulst Shoes

Margriet H. voor Verhulst Shoes

Verhulst Shoes kiest weer voor Margriet!

Frisse Kop Magriet reisde voor de shoot van de nieuwe de zomercollectie van Verhulst Shoes naar één van de meest industriële locaties in Brabant: Strijp S. Het was voor Margriet niet de eerste keer dat ze als model werkt geboekt voor dit schoenenmerk, ze is namelijk eerder te zien geweest in de campagne voor de wintercollectie.

Margriet - Verhulst Shoes

Locatie

De locatie, Stijp S in Eindhoven, is een gebied dat ligt in het centrum en heeft een rijk verleden. Vroeger stonden hier namelijk de fabrieken van Philips. Tegenwoordig hebben allerlei bedrijven zich hier gevestigd en is het een broedplaats voor creativiteit! Ondanks de komst van deze nieuwe bedrijven is een nog veel te zien van het oude industrieterrein, een perfecte locatie om te shooten dus.Margriet - Verhulst Shoes

Zomercollectie

De foto’s worden gebruikt om de nieuwe zomercollectie te presenteren op onder andere de website, Facebook en Instagram van het schoenenmerk. Ook is Margriet te zien in het lookbook.

Verhulst shoes

Verhulst Shoes BV is een producent van comfortabele en modieuze damesschoenen. Ze selecteren de beste leersoorten voor een optimaal draagcomfort. Het bedrijf bestaat al sinds 1932 en het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg, net zoals het kantoor van Frisse Koppen.

 

 

Colin voor Auto Indumij

Colin als ‘stagiair Mike’ voor Auto Indumij

Colin in de campagne van Auto Indumij

Mannelijk model Colin oftewel ‘stagiair Mike’ kiest voor Auto Indumij! Dat is te zien in onderstaande video die het autobedrijf in januari maakte met het model van Frisse Koppen. In de video vertelt ‘Mike’ zijn ervaringen met het bedrijf en laat hij zien hoe het in zijn werk gaat op de werkvloer. Voor Colin zijn eerste opdracht van Frisse Koppen en vast en zeker niet de laatste!

De wervingscampagne

De video en foto’s werden gemaakt met als doel meer studenten aan te trekken die stage willen lopen bij Auto Indumij. Het bedrijf is één van de grotere automotive ondernemingen van Nederland. Ervaren werknemers bieden ondersteuning en helpen de stagiaires verder tijdens hun stage. Via deze site is een gratis stage infopakket aan te vragen waarbij je ook nog eens kans maakt op het winnen van een Ipad, die Colin aanprijst op de foto.

 

 

 

Joep voor Kruidvat

Joep te zien in de nieuwe blog van Kruidvat

Joep voor Kruidvat

Mannelijk model Joep werkte in januari mee aan video-opnames van Kruidvat. Hij is te zien in onderstaande video, waarin hij als ‘David’ uitlegt hoe de nieuwe blog van de drogist werkt. In deze blog vind je alles om je mooi, goed en gezond te voelen! Elke dag kun je hier de nieuwste product reviews vinden, worden de laatste trends op een rijtje gezet en worden de leukste producten van de drogist geselecteerd. Handig he?

Choreografie

Joep moest even oefenen voordat de shoot plaatsvond, want de choreografie die hij uitvoert werd voor een green screen gefilmd. Qua timing en beweging moest hij dus erg opletten dat het allemaal klopte.

De productie 

We Are Blossom creëerde de video en hij is te zien op deze pagina en op de social media kanalen van Kruidvat.