Blokker haalt Frisse Koppen in huis

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Het wordt tijd om snel naar binnen te gaan en de haard weer aan te steken, stoofpotten te maken en de spelletjes van de zolder te halen. Negen Frisse Koppen hebben meegewerkt aan een commercial voor de herfstcampagne van Blokker. De commercial laat zien dat je voor alle must-haves bij Blokker terecht kan. Ben jij al helemaal klaar voor het najaar?

Het is herfst bij Blokker met onze modellen

De commercial van Blokker werd in verschillende sfeervolle en knusse settings genomen? Knus? Ja knus! Tijdens het opnemen van de commercial kon er namelijk geen 1,5 meter worden gehouden, daardoor werden er alleen maar modellen uit één huishouden ingezet.

Zo genoot Yolanda samen met haar man Walter van een heerlijk rood wijntje bij de haard. Had vader Kai samen met zijn drie zonen Olivier, Tijl en Ferre een ouderwetse spelletjesavond met chips en ranja. Daarna kookte Denilson een heerlijke stoofpotje en moeder Richarda dekte samen met haar zoon Boaz de tafel voor een gezellig sfeervol dinertje.

De productie van deze Blokker tv-commercial

Netwerk.cc verzorgde voor deze commercial de productie. Wij zijn erg trots op het eindresultaat en onze modellen zijn vanaf nu te zien op televisie. Heb jij ze al gespot? Daarnaast staan er alweer twee nieuwe shoots gepland voor Blokker. Dit zullen vast ook hele toffe commercials worden. So stay tuned!

Deze blog is geschreven door stagiaire Lisa