Update coronavirus

Lieve iedereen,

het coronavirus houdt de gemoederen goed bezig, zo ook bij ons bureau. We denken ontzettend aan jullie allemaal. Aan onze Frisse Koppen, klanten, opdrachtgevers, fotografen, cameramannen en -vrouwen, visagisten, stylisten en anderen in de branche, dat nu op een laag pitje staat. Maar natuurlijk ook aan alle toppers in de zorg, oudere mensen, zwakkere mensen, zieke mensen, mensen van wie het werk gewoon doorgaat, thuiswerkers, mensen in lastige situaties en onze eigen dierbaren. Bizarre tijden om extra aan elkaar te denken en te helpen waar nodig!

Richtlijnen RIVM omtrent coronavirus

Door de strenge regels die de komende tijd zullen gelden, worden de meeste shoots gecanceld of verplaatst naar een latere termijn. Voor de enkele shoots die doorgaan zijn de richtlijnen van het RIVM te allen tijde leidend, de gezondheid van onze modellen en acteurs staat voorop. Dat wil zeggen dat er tijdens de shoot genoeg afstand wordt bewaard tussen modellen en crew, er een mogelijkheid is tot regelmatig handen wassen / desinfecteren op de set, er (helaas) geen visagist en/of (haar)stylist aanwezig is zodat men zich aan de 1,5 m afstand kan houden en dat er niet meer dan 3 mensen in één ruimte op de set aanwezig zijn.

Samen staan we sterk!

Onze branche zal het de komende tijd niet makkelijk krijgen, maar we gaan er alles aan doen om deze crisis het hoofd te bieden en zullen kneiter hard werken om er nóg sterker uit te komen. Blijf positief, sterk en gezond allen, samen gaan we deze klus klaren! 💪🏻♥️

Samen staan we sterk - coronavirus