Denilson ‘uit zijn comfortzone’ voor een shoot van NOB

Denilson schreeuwt de longen uit zijn lijf voor de Nationale Opera en Ballet

Frisse Kop Denilson stapte heel even uit zijn comfortzone op vrijdag 17 november, in het Decoratelier NOB. Hier vond die dag namelijk een shoot plaats ter promotie van nieuwe voorstellingen van het NOB, en onze Denny mocht letterlijk en figuurlijk de longen uit zijn lijf schreeuwen van het productieteam. Dit om het juiste beeld te creëren; nou dat is goed gelukt, wat een vette plaat!

De productie

De productie werd verzorgd door onze vrienden van Spark Productions, uit Amsterdam. De foto werd gemaakt door Petrovsky & Ramone, twee enorm talentvolle fotografen die hun headquarters ook in onze hoofdstad hebben. Denny vond het een geweldige ervaring en kijkt uit naar een eventuele volgende samenwerking met dit productieteam.

We Shall Not Be Moved

De foto waar Denilson op te zien is, wordt gebruikt ter promotie van de voorstelling We Shall Not Be Moved. Deze voorstelling speelt op 15 en 16 maart in de Stadsschouwburg van Amsterdam. De opera gaat over de structurele ongelijkheid waarmee de zwarte gemeenschap in onder andere Philadelphia te maken heeft.