De smashkoning van CêlaVíta

Voor een nieuwe online commercial van CêlaVíta zocht het merk een tijdje geleden naar een toffe dame en een stoere vent met baard. Twee typetjes die we bij Frisse Koppen zeker hebben! Dian en Oliver werden gekozen en werkten in juni mee aan een shoot voor de nieuwe Smash It Potato van CêlaVíta. Bij het product is het letterlijk de bedoeling is dat je ‘m plat slaat met je vuist.

Dian en Oliver maakten een commercial die het komende half jaar te zien is als online advertising video. Het doel van de Smash It Potato? De Smashkoning van de avond worden. Iets wat Oliver hier zonder twijfel gelukt is. Dian kreeg de eer om de traktatie van CêlaVíta op te peuzelen. Wat natuurlijk helemaal ook geen straf is.

Frisse Kop Oliver

Oliver voor CêlaVíta

Zomer vs. winter

Deze commercial is een zomerse versie, waarin Dian en Oliver laten zien hoe je de gesmashte aardappel op de barbecue kunt bereiden. Dat is in dit geval gedaan door een kruiden-grillolie over de aardappel heen te sprenkelen en Bacon Bits toe te voegen. Krijg je al honger?

Soms werkt een samenwerking tussen modellen, het betreffende merk en de rest van het team zo goed, dat de geboekte modellen terug mogen komen. Dat is ook hier het geval. Frisse Koppen Dian en Oliver keren in de winter terug voor een nieuw, (waarschijnlijk) net zo stoer reclamespotje. Hoe dat er allemaal uit gaat zien, blijft natuurlijk nog even geheim. Maar het belooft in ieder geval weer een leuke draaidag te worden, net zoals de afgelopen keer! Benieuwd naar het eindresultaat? We’ll keep you posted…

De productie

De productie van deze commercial was in handen van het bedrijf Fama Volat uit Eindhoven. De video is geschoten in een mooie tuin bij een woonhuis in Best. We bleven dus lekker dichtbij huis!