Een sprankelende samenwerking: Frisse Koppen X My Jewellery

Wie kent My Jewellery niet? My Jewellery is een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland met tal van fysieke winkels door het hele land. Kleding, sieraden, tasjes; you name it, My Jewellery heeft het! Daarom vinden we het te gek dat wij onze modellen mogen inzetten voor hun shoots.

Frisse modellen voor My Jewellery

De shoots van My Jewellery variëren van studiofotografie tot sfeershoots op locatie (zelfs buiten de landsgrenzen). Een greep uit de vrouwelijke modellen die tot dusver hebben geshoot voor het merk zijn Winny, Renee V., Britt Ha., Neriva, Suy, Kya en Samantha V. My Jewellery houdt het creatieve proces altijd in eigen beheer en het snelle schakelen met het MJ team maakt het heel prettig voor de bookers van Frisse Koppen. Als we dan ook nog eens horen van onze modellen dat er altijd een gezellige sfeer is op set en de beelden prachtig zijn; win-win-win situatie!

Internationale shoots

Een gaaf weetje is dat My Jewellery ook geregeld shoot in het buitenland. Een unieke kans voor onze modellen die mee mogen! Ze reizen door heel Europa om op de tofste bestemmingen te shooten. Zo zijn een paar van onze modellen al naar Ibiza, Parijs, Copenhagen en Antwerpen gegaan met My Jewellery! Een mega bijzondere ervaring om mee te maken. En die herinneringen en momenten om te koesteren zijn exact waar My Jewellery ook voor staat met hun betaalbare designs in sieraden, kleding en accessoires.

“EMBRACE THE ONGOING CELEBRATION OF LIFE”

Benieuwd naar de beelden? Neem een kijkje op onze socials! Op Instagram en Facebook delen wij verschillende posts van de My Jewellery shoots met onze Frisse Koppen. Hierbij een greep uit de ‘collectie’! En met het oog op de feestdagen; girls just wanna have My Jewellery 😉

My Jewellery - Winny
Vrouwelijk model Renee
My Jewellery - Samantha

Deze blog is geschreven door onze stagiaires Sara en Dieuwertje