Tilburgs gezin siert de cover van het magazine Bij VGZ

De familie Berben-Salvetti heeft dit voorjaar meegewerkt aan een fotoshoot voor de front- en backcover van Bij VGZ, het magazine van zorgverzekeraar VGZ. Het Tilburgse gezin – bestaande uit Marieke, Bart, Seppe, Jip en Toni – hoefde voor de opnames niet ver te reizen. De shoot is namelijk gedaan in het Leijpark in, jawel: Tilburg!

We waren kind aan huis dit keer, want Frisse Koppen heeft al twee keer eerder de modellen verzorgd voor het Bij VGZ magazine. De laatste keer sierden onze modellen Jeanet, Nicole, Toine en Karin de cover. Natuurlijk hopen we in de toekomst nog meer samenwerkingen aan te gaan met VGZ.

Ultieme vakantiesfeer

Speciaal voor de fotosessie werden tenten opgezet, campingstoelen uitgeklapt, koelboxen neergezet en spelletjes gedaan. Alles om de ultieme vakantiesfeer te creëren. En aan de foto’s te zien, is dat gelukt. Alsof we ons even waanden in Zuid-Frankrijk ;). Wat overigens ook de bedoeling was, aangezien deze uitgave van Bij VGZ geheel in het teken stond van vakantie.

De familie Berben-Salvetti voor Bij VGZ

In het magazine staat een interview met de 40-jarige Marieke en de 44-jarige Bart, waarin ze vertellen wat hun favoriete vakantieland is, welke vakantie onvergetelijk was, wat er absoluut niet mag ontbreken in de koffer, welke producten ze tijdens een vakantie op tafel zetten en wat hun ideale droombestemming is. Over één ding zijn ze het in ieder geval eens: ze vinden niets leuker dan een kampeervakantie. In een auto vol kinderen en met een caravan erachter naar Frankrijk.

De productie

We bleven voor deze shoot lekker dichtbij huis. Niet alleen de shoot is in Tilburg gedaan, ook het bedrijf dat de productie heeft verzorgd, komt uit Tilburg. We hebben het over BureauZuid, een organisatie die zich richt op brandstrategy, campagnes, websites en corporate identity. De foto’s zijn dit keer geschoten door Isabella Rozendaal  (zij zit gevestigd in Amsterdam).