Aan tafel met de Van Nispens!

Misschien heb je ze al een aantal keer voorbij zien komen op televisie? De familie Van Nispen figureerde namelijk in de nieuwe HelloFresh commercial!

Moeder Susanne, dochter Nikki en zoon Sjors zijn al enige tijd te boeken als Frisse Kop. Vader Ed daarentegen staat niet ingeschreven bij Frisse Koppen maar vond het ook wel leuk om een keertje in de spotlight te staan!

De productie

De shoot vond plaats in het Brabanste Oosterhout waar het productieteam van LiveWall  in samenwerking met reclamebureau BrandDeli de commercial opnam. De reclame was een aantal weken te zien op tv. Er zijn ook losse foto’s van familie Van Nispen geschoten en die zijn te zien op de Social Media en  website van HelloFresh.

HelloFresh

Bij HelloFresh stel je elke week je eigen menu samen uit 12 recepten. De beste ingrediënten worden voor jou geselecteerd. De box wordt bij je thuis bezorgd op het moment dat jou het beste uitkomt. Zo kook je thuis snel en gemakkelijk lekkere, gevarieerde maaltijden. En het belangrijkste is: jij hebt het voor het zeggen. Zo kun je de box gewoon een week overslaan als het niet uitkomt.

De campagne laat zien hoe HelloFresh te werk gaat en welke doelgroep zij willen benaderen. Naar onze mening een geslaagde campagne! 🙂