Isey, Liva, Donnah en Julia voor Vesper Kidswear

Op 14 maart 2018 hebben Frisse Koppies Liva, Donnah, Julia H en Isey zich ingezet voor een te gekke shoot van Vesper Kidswear! Omdat de shoot bedoeld was voor de zomercollectie van het kinderkledingmerk, mochten de meiden lekker hun spontane, vrolijke en kleurrijke zelf zijn. En dat is gelukt hoor! 😉

KIDSWEAR SHOOT

Allerlei leuke accessoires en props, zoals een flamingo, gekke zonnebrillen en kleurrijke planten, werden de kast uit getrokken om de zomerse sfeer te creëren waar het kledingmerk naar zocht. De kindermodellen werden individueel en samen op de foto gezet. Beide varianten zijn een succes geworden, zie hier het resultaat:

FOTOGRAFIE & VISAGIE

De fotografie werd verzorgd door fotografen Schellekens en Cleijsen, in hun eigen studio in Tilburg. De kindermodelletjes konden tijden de visagie als echte topmodellen even lekker achterover leunen want de make-up werd verzorgd door Linda Hoevenaars, net als de styling.

Al twee keer eerder heeft Frisse Koppen met trots samengewerkt met Vesper. De vorige samenwerking vind je hier terug. Dit keer wederom: CHAPEAU, het was top!