Tilburgse media

Nou, ons geluk kan niet op. Afgelopen week is Frisse Koppen door verscheidende lokale media gepromoot, en hoe! In het Tilburgse magazine De T werd een oproepje geplaatst om nieuwe modellen aan te trekken (zie foto onder). Donderdagavond werd Ileen (eigenaresse Frisse Koppen) kort geïnterviewd door Omroep Tilburg. Op het online platform Tilburg.com werd een ‘Nieuw in Tilburg’-artikel geplaatst dat ging over de oprichting van Frisse Koppen. Daarbij werd het artikel nog eens flink gepromoot via de facebookpagina van Tilburg.com, die maar liefst 29.000 likes heeft. Het hele artikel lees je hier.

de-t

Het Brabants Dagblad

Vandaag werd er ook een artikel geplaatst in de zaterdageditie van het Brabants Dagblad (zie foto onder). De leuke reacties en aanmeldingen stromen sindsdien binnen! Ook schreef het BD een stukje over Frisse Koppen op hun website en promootte dit vervolgens weer via hun facebookpagina. Het hele artikel lees je hier.

BD

Wat zijn we nu al trots op de vliegende start die Frisse Koppen heeft gemaakt en alle modellen die al ingeschreven staan. Bedankt allemaal!