HIEPHIEPHOERA! FRISSE KOPPEN 1 JAAR

Ik weet het nog als de dag van gisteren; blij als een kind liep ik bij de KVK in Breda naar buiten. Het was gelukt! Een nieuw modellen- en castingbureau in het Zuiden was daar, in hartje Tilburg, mijn stad. Nu, precies 1 jaar later, ben ik nóg trotser op Frisse Koppen. Wat hebben we een vliegende start gemaakt, vanaf het startschot liep het bureau goed.

Hoe gaaf is het dat we inmiddels al meer dan 300 Frisse Koppen hebben mogen toevoegen aan ons bestand? Daarnaast zijn wij ook erg blij met de mooie samenwerkingen met (creatieve) bedrijven binnen én buiten de regio van Brabant die we hebben gerealiseerd. Ook hebben we met Frisse Koppen bijgedragen aan verschillende grote televisiecommercials, zoals die van Leen Bakker, Fox Sports en JustLease. Dit zijn toch wel de opdrachten waar wij apetrots op zijn, wie had gedacht dat we dit binnen een jaar zouden bereiken? Het heeft mijn stoutste dromen in ieder geval overtroffen ;).

Bedankt!

Zonder alle modellen, acteurs, figuranten, voice-overs, presentatoren, presentatrices, fotografen, opdrachtgevers, likers, volgers, delers, en andere sympathisanten van Frisse Koppen was dit ons nooit gelukt; bedankt hiervoor! Mede door jullie inzet, vertrouwen en betrokkenheid is het een prachtig jaar geworden. Een jaar dat we niet snel zullen vergeten…

In het bijzonder wil ik toch even Brigitte, Sharita, Ralph en Maykel bedanken. Doordat jullie dit leekje in sneltreinvaart van alles hebben bijgebracht over jullie vakgebieden (boekhouden, websitebouwen etc) was het mogelijk om Frisse Koppen zo snel op poten te zetten. Mega bedankt!

Op naar jaar 2! Ik heb er zin in, ik hoop jullie ook!

X Ileen