Frisse Koppen shoot met mondkapjes fabrikant Airpop Health

A new fashion is born 

Modellen Anna M, Raphael, Ibrahim, Melissa K, Jasmijn Ha, Dian, Yannick G, Lisa Gr en Karim hebben deze zomer verschillende dagen geshoot voor een super tof nieuw product van Airpop Health, een leverancier in mondkapjes.

Wat is Airpop Health?

Zoals je op de site van het merk kunt lezen, staat Airpop Health voor een slimmere, effectievere en relevantere oplossing met betrekking tot luchtverontreiniging. Met andere woorden; een nieuwe generatie mondmaskers voor dagelijks gebruik! Wat zeker in deze gekke tijd van toepassing is.

Het product waar onze modellen mee mochten shooten is waterbestendig, flexibel van structuur en afwasbaar; is dat niet handig? En ze zien er ook nog eens heel hip uit.

Geslaagde shoot met top styling en fotografie!

Voor de shoot werden er maar liefst 9 modellen uitgekozen, waarbij zowel mannen als vrouwen met verschillende looks!

Van business tot casual en van chique tot sport; er waren genoeg verschillende setjes waar styliste isabeldecroon voor had gezorgd. Daarnaast hadden de modellen ook een paar eigen setjes kleding mee en zo kon Isabel de styling tot in de puntjes verzorgen!

De Frisse Koppies hebben lange dagen gedraaid met fotograaf ilenaingwersenphotography. Maar het resultaat mag er zeker zijn!

Wat een mooie samenwerking was dit deze zomer. Meerdere shoots met meerdere modellen, een top fotografe en geweldige stylist; iedereen bedankt voor het enthousiasme en de inzet! Keep up the good work!