Twaalf Frisse Koppen voor CADA

Voor deze vrolijke campagne van CADA werden maar liefst twaalf Frisse Koppen ingezet! Het nieuwe sokkenmerk CADA bestaat uit een reeks gezellige, kleurrijke sokken waarin onze modellen mochten “shinen”. Deze shoot is in samenwerking met Zuid Creatives tot stand gekomen, wat leidde tot een geweldig resultaat. Check de foto’s hieronder!

Over de fotoshoots van CADA

Onze Frisse Koppies Wout, Sieb en Coen hadden het erg naar hun zin tijdens hun fotoshoot in de speeltuin. Ze hebben veel lol gehad met elkaar, dit is ook zeker terug te zien op de foto’s. Denilson en Alexander hebben geshoot bij Doloris, een prachtige rooftopbar in Tilburg waar toffe foto’s zijn genomen. Ook Andrea mocht shooten op een hele mooie locatie. Ze liet zich van haar beste kant zien bij het restaurant EVE, wat een plaatje!

Demi en Karim hadden een sportief dagje op de set bij Club Pellikaan, ook zij hebben erg hun best gedaan om de sokken goed op de foto te krijgen. Ook was er een shoot buiten gepland waar Alex, Esmay, Toon en Lotte voor waren geboekt. Gelukkig was het lekker weer en konden ze in het zonnetje shooten!

De productie

Zuid Creatives verzorgde de productie van de campagne van CADA. De shoots van CADA vonden plaats op verschillende locaties in Tilburg, waar ons bureau zelf ook gevestigd zit. Voor deze kleurrijke shoot was het van belang dat alle kleuren en settings goed met elkaar matchten. Isabel Croon werd daarom ingezet als styliste, zij zorgde voor een prachtig geheel. De fotografie werd verzorgd door fotograaf Tommy de Lange, die ook in zijn eigen studio een aantal foto’s maakte.

Het eindresultaat van de fotoshoots mag er wezen, iedereen bedankt voor zijn/haar inzet!

Deze blog is geschreven door stagiaires Lynn en Eva