De campagne van Philharmonie Zuidnederland

Voor de campagne ‘Bucketlist Concerts’ van Philharmonie zuidnederland werden Vivian, Paulien en Mara geportretteerd als de vrouwelijke en moderne versies van oud componisten Brahms, Stravinsky en Dvorák. Philharmonie wil zo jongeren kennis laten maken met de wereld van klassieke muziek. De productie werd gedaan door Luidspreker.

De Bucketlist Concerts van Philharmonie zuidnederland

De Bucketlist Concerts zijn te bezichtigen in Eindhoven en Maastricht. Op beide locaties zijn er 3 concerten te zien waaronder Superstar Stravinsky, Delicious Dvorák en Blockbuster Brahms. Om jongeren te stimuleren de concertzaal wat vaker te bezoeken houdt Philharmonie Zuidnederland de prijzen voor jongeren onder de 30 jaar relatief laag.

Drie Frisse Koppen x drie componisten

Paulien vertolkte in de campagne componist Igor Stravinsky. Tijdens dit concert wordt de bezoeker meegenomen door Stravinsky’s ‘oeuvre in al zijn glorie’. Paulien moest stoer in de camera kijken en dit is goed gelukt! Mara werd omgetoverd tot de beroemde componist  Antonín Dvorák. Mara werd voor deze fotoshoot bij Five Guys verwacht, waar deze leuke foto’s genomen werden. Vivian vertolkte in de campagne componist Johannes Brahms. Haar shoot vond plaats in Venlo.

Wij zijn erg trots op deze meiden en het eindresultaat!

Deze blog is geschreven door stagiaires Lynn en Joëlle