Het ondernemersverhaal van Ileen

Voor de reeks Make it in Tilburg werd Ileen gevraagd om haar ondernemersverhaal te delen om zo anderen te inspireren. In het interview vertelt ze over de start van Frisse Koppen, geloven in je eigen ideeën en de gouden formule voor ondernemen.

“IK WIL NIET DE GROOTSTE WORDEN, MAAR WÉL HET BUREAU MET DE ALLERBESTE DIENSTVERLENING.”

Waar het allemaal begon

Ileen is in 2016 Frisse Koppen gestart om het ‘gat’ op te vullen van een modellenbureau en castingbureau in het Zuiden van Nederland. De eerste plannen voor Frisse Koppen ontstonden tijdens de stage van Ileen bij een high fashion modellenbureau in Barcelona tijdens de opleiding International Media & Entertainment Management. Nadat ze de Master Filmstudies en Visuele Cultuur in Antwerpen succesvol heeft afgerond, verdiept ze zich in de modellenwereld voor marktonderzoek. Hieruit bleek al snel: er is behoefte aan een frisse wind in modellenland! Die behoefte heeft Ileen weten te vervullen met Frisse Koppen: een eigen commercieel modellenbureau in Zuid-Nederland, maar dan voor iedereen. Geen benen tot de oksels of hongerdiëten, maar toegankelijke modellen met karakter waarmee iedereen zich kan identificeren.

Make it in Tilburg

Inmiddels heeft Ileen Frisse Koppen laten uitgroeien tot een goedlopend bedrijf. Volgens haar komt dat doordat ze altijd in haar idee is blijven geloven en niet bang is om haar eigen pad te volgen. Eerder werd Ileen al geïnterviewd voor Make it in Tilburg, maar nu een paar jaar later mocht ze haar inspirerende ondernemersverhaal nog een keer delen aan de hand van haar 4 levenslessen in ondernemen! Dit keer laat Ileen ook haar kunsten vóór de camera zien samen met haar team op kantoor. De stoere girlpower ‘day at the office’ foto’s werden gemaakt door Merel Van Dooren.

“SAMEN LATEN WE FRISSE KOPPEN GROEIEN EN DAT IS SUPER WAARDEVOL!”

Groeien doe je samen

Het team van Frisse Koppen is nog groter geworden met een nieuwe Booker en extra versterking op de administratie-afdeling. Frisse Koppen blijft groeien en dat biedt ruimte voor Ileen om zich meer te kunnen focussen op strategie en klantbinding. Een nieuwe stap voor Frisse Koppen, wie weet waar we volgend jaar staan…

Ben jij benieuwd naar het ondernemersverhaal van Ileen? Hier lees je het hele interview.

Deze blog is geschreven door stagiaire Dieuwertje