Dertien Frisse Koppen mochten snoepen van Lays chips in vrolijke zomerse shoot

Het is lente! En met deze vrolijke beelden van Lays krijgen we al helemaal zin in zon, in parkjes hangen en met vrienden borrelen in de tuin! Maar liefst dertien modellen werden geselecteerd voor Lays. Er werden zowel groepsfoto’s als portretfoto’s gemaakt voor het chips merk. Dit betekende dat de onderstaande Frisse Koppen in allerlei settings de hele dag door mochten snoepen van de zoutjes. Niet verkeerd toch?

De productie werd verzorgd door Peek Creative Studios.

Family time: Magriet, Peter, Ivanna en Loek

Margriet, Peter, Ivanna en Loek waren een familie voor één dag! Er zijn zowel buiten in de tuin als binnen foto’s geschoten van dit leuke gezin. Een lekker Lays chipje hoort uiteraard bij een spelletje spelen en bankhangen op een chille zondagmiddag. Door deze foto’s komt het ware familie-gevoel naar boven!

Romantic time: Nicole en Raphael

Lays meenemen naar een date is altijd een goed idee! Frisse Koppen Nicole en Raphael genoten samen als ‘shoot-lovers’ romantisch van de knapperige zoutjes. Wat een mooi setje op de set!

Fun times with friends: Peter B., Els Z., Laurens, Denilson, Renée, Celia en Marloes T.

En wat is er gezelliger dan met vrienden op een zonnige middag afspreken om te borrelen in de tuin of in het park? Lays chips erbij maakt het nóg leuker! Peter B. en Els Z. genoten samen met een model-vriendin op de veranda van een wijntje, kaasje en natuurlijk chips van Lays. Terwijl de gecaste vriendengroep Laurens, Denilson, Renée, Celia en Marloes T. in een parkje chillend de zakken Lays delen. Van Naturel, Super Chips tot Bugles. Welke chips is jouw favoriet?

Wij zijn enorm trots op het resultaat van deze vrolijke, zomerse beelden met onze modellen!

Deze blog is geschreven door Yasmin