Stage lopen bij Frisse Koppen

Sinds begin dit jaar hebben wij twee super leuke, frisse stagiaires op het kantoor van Frisse Koppen mogen verwelkomen; Lynn en Iris! Zij zetten zich iedere dag 100% in om de dagelijkse werkzaamheden van ons bureau vlot en soepel te laten verlopen. Laten we hen even voorstellen:

Lynn 

“Mijn naam is Lynn. Ik ben een creative ‘bug’ met gevoel voor avontuur, gezelligheid en humor.

Vroeger, nu heb ik t over 10 jaar geleden, was ik altijd al op ontdekkingspad, dat is nooit opgehouden. Ik hou van ondernemen en regel het liefst alles zelf. Of we het nu over een feestje organiseren of een fotoshoot regelen hebben; ik zorg hoe dan ook dat er iets van terecht komt. Dit is wat ik leuk vind en dan ook graag doe.

Voor mijn vriendinnen en familie ben ik een luisterend oor bij wie zij altijd terecht kunnen. Het liefst praat ik de hele dag onzin en ben ik gezellig maar zodra ik voel dat er steun nodig is ben ik serieus en probeer ik te doen wat goed is.

Ik hou van positiviteit, sociaal zijn, eerlijkheid en rechtvaardigheid. Zeurende verhalen maken me dan ook echt niet blij…  Maar als het dan per se moet,  weet ik dat ik ze kan handelen met een wijntje erbij! ;)” 

Iris

“Hoi! Mijn naam is Iris, ik ben 19 jaar oud en woon in Berkel-Enschot. Ik studeer Marketing & Communicatie aan het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch. Samen met Lynn vorm ik het team van stagiaires bij Frisse Koppen!

Ik ben in januari begonnen en loop stage tot eind april. Mijn werkzaamheden bestaan met name uit het contact onderhouden met de modellen, reageren op de mailtjes en de portfolio’s online zetten. Wat ik het leukste vind aan het werken bij Frisse Koppen is de afwisseling, de ene dag ben je bezig met het mailen van modellen, de andere dag sta je backstage bij een shoot.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fotografie, iets wat bij mijn stage hier zeker van pas komt!” 

Iets voor jou?

Wil je ook stagiaire worden bij Frisse Koppen? Neem dan contact met ons op via info@frissekoppen.nl!