Meet the interns: Eva & Jasmijn

Bij Frisse Koppen werken we graag samen met stagiaires! Onze stagiaires zijn namelijk van groot belang binnen het bedrijf. Zij zijn o.a. het eerste aanspreekpunt voor nieuwe modellen, ze beoordelen als eerste de inschrijvingen, stellen de contracten op, dragen zorg aan mooie portfolio’s op de site en ze houden zich bezig met de website in het algemeen, social media en administratieve taken. Bezige bijtjes dus!

Komend half jaar hebben we weer twee nieuwe toppers die bij Frisse Koppen aan de slag gaan! We stellen ze graag hieronder aan jullie voor!

Stagiaire Eva

EVA 

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Eva en ik ben 23 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn vierde leerjaar van de opleiding Communicatie aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met vriendinnen en daarnaast sta ik het liefste zo vaak mogelijk op een snowboard in de Oostenrijkse bergen. Naast studeren en geld uitgeven op het terras, moet er natuurlijk ook geld verdiend worden en daarom bak ik in de weekenden nog trouw broodjes bij de Albert Heijn. 🥖

In januari ben ik begonnen aan mijn stage bij Frisse Koppen en zal hier tot eind mei werkzaam zijn. Tot nu toe een top stage met superleuke collega’s en natúúrlijk niet te vergeten: de allerliefste kantoorhond Wifey! 🐶

Bijnamen:
Eef, Evatje of Eve

Wat wil je leren tijdens je stage?
Ik wil graag groeien in het maken van waardevolle creatieve content en leren hoe je teksten zo marketing gericht mogelijk kan schrijven.

Wat vind je het leukste om aan te werken bij Frisse Koppen?
De nieuwe aanmeldingen beoordelen. Er komt van alles voorbij en dat maakt het heel erg leuk en afwisselend werk! Ik vind het vervolgens heel leuk om de nieuwe modellen die zijn aangenomen, blij te maken met een welkomsmailtje!

Wat geeft je feel good vibes op kantoor?
Eitjes eten in de ochtenden én WIFEY!

Wat is je favoriete kantoorsnack?
Snack-a-jacks en mango!

Wat is je favoriete frisse outfit voor naar kantoor?
Een lekker zittende mom jeans met daarop een oversized blazer en Dokter Martens of AllStars.

Waar ga je het liefst heen voor een gezellig dagje/avondje uit?
Het allerliefste sta ik op een zomerse dag op een festival met zonnebril op en een Stëltz Raspberry in mijn hand… 🌞 🍸

Wat is iets wat je in de toekomst nog heel graag wil doen/bereiken?
Ik zou heel graag in de winterseizoenen snowboardles willen geven in Oostenrijk.  🏂 Verder hoop ik zo snel mogelijk na mijn studie mijn eigen Corgi te kunnen kopen!

Wat is jouw favoriete pose?
Lachend 🙂

JASMIJN

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Jasmijn en ik ben 20 jaar oud. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding Marketing en Communicatie op De Rooi Pannen. Ik werk achter de kassa bij de Albert Heijn. Mijn hobby’s zijn hockeyen met mijn vriendinnenteam en skiën. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en vriendinnen af te spreken en te stappen. Ik ben in januari begonnen aan mijn stage en zal hier tot en met juni te vinden zijn.

Bijnamen:
Jas, Yesmin of Jassie

Wat wil je leren tijdens je stage?
Ik wil graag leren hoe ik een marketing- en communicatievraagstuk in kaart kan brengen en hoe ik die kan oplossen.

Wat vind je het leukste om aan te werken bij Frisse Koppen?
Het leukste vind ik het beoordelen van de nieuwe aanmeldingen. Elke keer is het een verrassing wat er voorbij gaat komen. Ook vind ik het leuk om de portfolio’s van de modellen te updaten met nieuwe foto’s.

Wat geeft je feel good vibes op kantoor?
Er hangt altijd een gezellige sfeer en de tijd vliegt voorbij.

Wat is je favoriete kantoorsnack?
Cashewnoten en Snack-a-jacks!

Wat is je favoriete frisse outfit voor naar kantoor?
Het liefste draag ik een wijde broek met een lekkere warme trui, sneakers en ik vergeet mijn gouden sieraden nooit. 👟 👚

Waar ga je het liefst heen voor een gezellig dagje/avondje uit?
Feestjes bij iemand thuis met mijn vrienden en vriendinnen vind ik het allerleukste, maar een avondje stappen met iedereen vind ik ook heel leuk!  🥂🎶

Wat is iets wat je in de toekomst nog heel graag wil doen/bereiken?
Ik vind deze vraag altijd moeilijk, omdat ik niet zo goed weet wat ik later wil doen. Maar ik hoop na mijn mbo nog een hbo te halen en later een baan te vinden waar ik elke dag met plezier naar toe ga.

Wat is jouw favoriete pose?
Lachend of een duckface 😄 😙

Lijkt het jou ook leuk om stage te lopen bij Frisse Koppen? Bekijk dan de vacature op Stagemarkt of houd onze website en social media in de gaten.

Deze blog is geschreven door onze stagiaires Jasmijn en Eva