Michelle in campagne Pieces of Art van SRNDPTY

Frisse kop Michelle is deze maand te zien in de campagne Pieces of Art van het merk SRNDPTY. Het model reisde voor de shoot af naar Qlubhouse in Tilburg, waar een aantal prachtige kiekjes zijn geschoten.

De Pieces of Art-collectie van SRNDPTY bestaat uit verschillende trendy jurkjes, blazers en vestjes. Allemaal gemaakt in ons koude kikkerlandje Holland, speciaal voor vrouwen.

Kind aan huis

Spannend hoefden de opnames niet te zijn voor Michelle. Ze is namelijk al vaker geboekt voor campagnes van SRNDPTY. Sterker nog: ze is daar het vaste model. Dat Michelle kind aan huis is bij merk, staat dus vast. Ze schittert in de nieuwe campagne van het bedrijf, staat op de website en is ook te zien in het lookbook. Samen met frisse kop Susanne. Samen showen ze de mooiste kledingstukken aan de buitenwereld.

Michelle voor Pieces of Art SRNDPTY

De productie

De foto’s voor de Pieces of Art-campagne zijn geschoten door Schellekens en Cleijsen. De visagie is verzorgd door BijMaaike.

Leuk feitje nog: deze shoot is helemaal verzorgd door Tilburgers. Zowel de fotografen, het merk in kwestie, de visagist en Frisse Koppen zijn afkomstig uit het Brabantse stadje!