Michelle en Kevin’s wedding

In februari vond er een hele speciale ‘bridal shoot’ plaats van SRNDPTY, my best friend’s wedding genaamd. Onze modellen Michelle en Kevin vertolkten hierin een bijzondere rol. Deze twee hebben al eerder succesvol samengewerkt in de shoot ‘My Funny Valentine’ van SRNDPTY. De fotoshoot vond plaats in Villa de Vier Jaargetijden in Tilburg en werd gefotografeerd door Schellekens en Cleijsen. De visagie werd verzorgd door BijMaaike en styling werd gedaan door SRNDPTY en Marie Jose Swolffs bruidsmode.

Meisjesdroom

Kevin en Michelle ‘trouwden’ voor deze shoot met elkaar en dit was voor Michelle een bijzondere ervaring. Ze had nog nooit eerder een trouwjurk aan gehad, een meisjesdroom voor elke vrouw. Het was een prachtig plaatje om te zien. Daarbij waren er een aantal figuranten bij die figureerden als de ‘vriendinnen’ van het stel. De dag begon met een aantal foto’s van Michelle alleen en eindigde met het stel samen.

Het was een gave samenwerking met Tilburgse topbedrijven, het was ook nog eens prachtig weer en een super ervaring voor de modellen van Frisse Koppen.