Onze Frisse Koppies racend op de foto voor Berg Toys

VROEMMM! Een heleboel Frisse Koppies hebben vorige zomer mogen scheuren op de nieuwe collectie loopfietsjes en skelters van Berg Toys. Supergaaf! Lekker spelen tijdens een shoot; wat wil je nog meer als klein racemonstertje? Max Verstappen, pas maar op; er ligt concurrentie op de loer! De nieuwe collectie van Berg Toys is in ieder geval zeker goedgekeurd door onze coureurtjes zoals je ziet.

Speelplezier op de set van Berg Toys

We zijn er mega trots op dat we al zoveel leuke shoots met Berg Toys hebben gehad. Naast vele kindermodellen, werden er ook volwassen modellen zoals Kenny F, Myrthe en Hanneke D als de rol van ‘papa of mama’ geboekt. De foto’s werden gemaakt op verschillende plekken in het hele land. Zo doken ze de natuur in maar zijn ze ook in de stad gaan racen met hun ‘ride ons’.

Het ging er op de set gezellig aan toe! Dit is dan ook zeker terug te zien in de vrolijke beelden met lachende gezichtjes. Teamwork makes the dream work! 

Geslaagde shoots met Frisse Koppies voor Berg Toys

Het plezier van onze kleine doerakjes werkt aanstekelijk. Als je dit ziet, wil je toch ook weer even spelen net als vroeger. Good job all! Hopelijk mogen we deze zomer weer bijdragen aan leuke shoots van Berg Toys. Wij en onze Frisse Koppies kunnen in ieder geval niet wachten!

Deze blog is geschreven door stagiaire Joop