Vijf Frisse Koppen in actie in Roosendaal

Roosendaal is onlangs een actie gestart om hun bewoners bewuster met afval om te laten gaan. Hiervoor ontwikkelden zij de campagne Roosendaal aan de Bak. Frisse Koppen werd gevraagd om vijf frisse modellen te selecteren voor deze klus en Ashley, Corinda, Sem, Frans en Mohamad mochten uiteindelijk ‘aan de bak’!

 
Mohamad met Frans voor de campagne Roosendaal aan de bak
Ashley en sem voor de campagne Roosendaal aan de bak
Corinda en Sem voor de campagne Roosendaal aan de bak
Ashley voor de campagne Roosendaal aan de bak

Over Roosendaal aan de Bak

De Gemeente Roosendaal heeft het plan om minder vaak restafval te gaan inzamelen vanaf 2 maart 2020. Eens in de 4 weken wordt er door Saver het restafval opgehaald; dit zou ervoor moeten zorgen dat de inwoners van de gemeente nog beter huisafval scheiden. De missie van Roosendaal aan de bak is om met elkaar 100 kg restafval eind 2020 te scheiden in plaats van 168 kg per inwoner. Mooi initiatief toch?

De productie

De fotoshoot van Roosendaal aan de Bak vond uiteraard plaats in Roosendaal. De productie is gedaan door Studio Dircken. De leuke beelden die gemaakt zijn die dag zie je hierboven. Ashley en Sem gingen met een afvalgrijper aan de slag, Mohamad en Frans gooiden het afval netjes in de groene container en Corinda en Sem hadden het ‘al afval scheidend’ erg naar hun zin. Al met al een geslaagde shoot met een mooi resultaat!

Deze blog is geschreven door stagiaires Justin en Fabiënne