Vier modellen mochten gezond snacken voor Junea

Voor modellen Karim, Naigel, Hanneke D. en Romy V. was gezond snacken nog nooit zo leuk! Ter promotie van Junea, een vending machine met gezonde snacks, zijn onze Frisse Koppen gefotografeerd in kantoorsferen. Het merk van onder andere influencer (of toch man van?) Bas Smit heeft de traditionele vending automaten in een nieuw en stijlvoller jasje gestoken. Junea is de enige slimme selfservice automaat met de lekkerste tussendoortjes en het beste eten en drinken die volledig te bedienen is met je smartphone.

Werkplezier voor modellen tijdens zakelijke foto- en videoshoot

De samenwerking heeft plaatsgevonden op twee verschillende locaties in ons eigen geliefde stadje Tilburg. De dag begon lekker vroeg voor modellen Karim en Romy V., want zij mochten zich al om half negen melden. Gelukkig starten de meeste kantoorbanen ook rond deze tijd, dus zo konden zij zich meteen goed inleven in hun rol. Ook Frisse Koppen Naigel en Hanneke D. hebben hun stijlvolste werkkleding aangetrokken en gingen een dag als collega’s door het leven. Wat zien ze er goed uit, vind je niet?

Onze modellen laten in de foto’s en een video zien hoe je Junea goed kan gebruiken op kantoor. Samen zoeken ze hun ‘not-guilty pleasures’ uit om van te genieten tijdens de pauze op de werkvloer. De shoot was helemaal corona-proof. Fotograaf Tommy de Lange heeft onze Frisse Koppen vanuit verschillende hoeken gefotografeerd.

Ook mocht Hanneke D. na deze fotoshoot nog een keer meewerken aan een andere shoot voor het merk. Ditmaal werd ze geboekt voor een videoshoot. Voor de videoshoot heeft de productie de hulp gekregen van visagiste Danielle Trilsbeek. Danielle liet Hanneke D. extra stralen op bewegend beeld door haar magic touch!

Frisse Koppen X Junea

De beelden worden gebruikt voor de sociale mediakanalen, website en promotie van Junea. Onze modellen zijn vanaf nu al te zien op de website van Junea. Heb jij ze gespot? Het was dan wel een last-minute shoot, maar het schakelen met Stratego Branding verliep erg soepel. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn en wij kunnen niet wachten om weer te mogen snacken met elkaar op kantoor!

Deze blog is geschreven door stagiaire Lisa