Zes Frisse Koppen kruipen in de huid van boeren en boerinnen

Onze Frisse Koppen Bas, Pien, Milan, Carlijn, Jack en Chris mochten eind juni meewerken aan de campagne ‘Vragen van boeren’ van het bedrijf MS Schippers. De zes modellen reisden speciaal voor de fotoshoot af naar het Brabantse platteland, waar ze stuk voor stuk in de huid kropen van boeren en boerinnen.

Modellen van Frisse Koppen moeten zich compleet kunnen overgeven bij een shoot. Inclusief expressies en gezichtsuitdrukkingen. Iets wat voor deze opnames heel belangrijk was. De modellen moesten hier in het kader van ‘Vragen van boeren’ namelijk bedenkelijk kijken. Alsof ze zich echt iets afvroegen. Dat is gelukt, vinden we!

Wat meer over MS Schippers

Op de website van MS Schippers staan verschillende vragen van boeren, voor boeren. Iets wat heel goed bij het merk past, aangezien MS Schippers een bedrijf is met een groot aanbod van agrarische benodigdheden voor de intensieve veehouderij. Een kleine greep uit de vragen waarop uitgebreid antwoord wordt gegeven: ‘Hoe krijg ik gemakkelijk mijn stal schoner?’, ‘Wat is een goed moment om m’n dieren te wassen?’, ‘Hoe krijg ik mijn koeien na het kalven snel weer op de been?’ en ‘Zonder gif of chloor toch schoon drinkwater, kan dat?’. Bij iedere vraag is één van onze Frisse Koppen Bas, Pien, Milan, Carlijn, Jack en Chris te zien. Klik je door, dan krijg je een uitgebreid advies van MS Schippers. Je krijgt tips, tricks, do’s en dont’s. Alles wat je moet weten over het boerenleven is op de website van het bedrijf te vinden. Ook kun je voor allerlei producten terecht op de site, die een grote webshop bevat.

De productie

De fotografie van deze shoot is verzorgd door Tommy de Lange, een plaatsgenoot van Frisse Koppen. Tommy zit namelijk ook in Tilburg gevestigd!