Frisse Koppen is een modellen- en castingbureau dat modellen, acteurs, actrices en figuranten boekt voor video- en fotoshoots met commerciële doeleinden. Wat zijn Frisse Koppen? Toffe, betrouwbare en fotogenieke modellen met een goede uitstraling. Wij kijken niet naar maten of leeftijden, maar zien in een goede reclamecampagne graag mensen met wie we ons kunnen identificeren.

Wat maakt een goede reclamecampagne?

Om een reclamecampagne te laten slagen is het van groot belang het juiste gezicht, persoon of ‘typetje’ te vinden, passend bij het product, de dienst of het verhaal dat wordt uitgedragen in de advertentie. Dit hoeven dus niet per se de lange, slanke, gespierde modellen te zijn die op de covers van fashion-tijdschriften prijken. Frisse Koppen boekt vriendelijke, betrouwbare en fotogenieke modellen en acteurs die het straatbeeld vertegenwoordigen, in alle soorten en maten, jong en oud.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bedrijven, reclamebureaus, marketing- en communicatieafdelingen en fotografen kunnen bij Frisse Koppen de juiste modellen en acteurs vinden voor een campagne of opdracht, voor o.a. magazines, brochures, winkeladvertenties, billboards, websites, bedrijfsvideo’s en televisie. Zoek je één of meerdere Frisse Koppen voor je shoot? Wij nemen je werk uit handen en zoeken het juiste model. Daarbij beschikt Frisse Koppen over een professioneel netwerk van getalenteerde fotografen, visagisten en haarstylisten die je productie compleet kunnen maken.

Over Rechtenvrij boeken

Modellen en acteurs kunnen bij Frisse Koppen rechtenvrij worden geboekt. Dit kan voordelig zijn voor de opdrachtgever, omdat deze gemakkelijker de beelden kan gebruiken op verschillende online en offline platformen, zonder veel rekening te hoeven houden met de beeld- of auteursrechten. Wanneer er sprake is van een grote of langdurige reclamecampagne op nationaal of internationaal niveau, dan kan het zijn dat er wel afkooptarieven worden gehanteerd.

Ons team

ILEEN KERSEMAEKERS

ILEEN KERSEMAEKERS

EIGENARESSE / HOOFDBOEKER

"Onze opdrachtgevers zijn erg te spreken over onze service; deze is snel, persoonlijk en flexibel. Daarbij zijn onze frisse modellen betrouwbaar, professioneel en niet geheel onbelangrijk, gezellig! Dat werkt wel zo fijn op de set!"

YASMIN

YASMIN

BOOKER / PROJECT MANAGER

"Wij zijn de (gezellige) spil tussen de modellen en de opdrachtgevers. Het schakelen tussen deze twee, maakt het werk in ons prachtige HQ iedere dag super divers en uitdagend. De juiste match zoeken, zorgen voor een spot on voorbereiding van de shoot, communicatie tot in de puntjes verzorgd zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is; Frisse Koppen at it’s finest!"

BRIGITTE DE KOK

BRIGITTE DE KOK

ADMINISTRATIE

"Bij Frisse Koppen hebben we een groot en divers bestand van modellen, allemaal met hun eigen specifieke uitstraling en karakter. De drive van onze modellen en natuurlijk de energieke inzet van Frisse Koppen maakt het dat opdrachtgevers graag met ons samenwerken."

SHARITA DOORAKKERS

SHARITA DOORAKKERS

OFFICE SUPPORT

"Frisse Koppen is toegankelijk voor iedereen, waardoor de modellen in ons bestand een representatief beeld geven van onze samenleving. Dat vind ik zo uniek en leuk aan ons bureau!"

ONZE OPDRACHTGEVERS

Het verhaal achter Frisse Koppen

Ileen Kersemaekers (30 jaar) richtte in 2016 modellen- en castingbureau Frisse Koppen op. Tijdens de opleiding International Media & Entertainment Management liep ze stage bij een high fashion modellenbureau in Barcelona. Hier ontstonden de eerste plannen voor Frisse Koppen: een eigen modellenbureau in Zuid-Nederland, maar dan voor iedereen. Nadat ze de Master Filmstudies en Visuele Cultuur in Antwerpen succesvol afrondde, dook Ileen de wereld van modellen in voor marktonderzoek. Hieruit bleek al snel: er is behoefte aan een frisse wind in modellenland. Geen benen tot de oksels of hongerdiëten, maar toegankelijke modellen met karakter waarmee iedereen zich kan identificeren.

Frisse Koppen HQ