Over ons

Frisse Koppen is een modellen- en castingbureau dat modellen, acteurs, actrices en figuranten boekt voor video- en fotoshoots met commerciële doeleinden. Wat zijn Frisse Koppen? Toffe, betrouwbare en fotogenieke modellen met een goede uitstraling. Wij kijken niet naar maten of leeftijden, maar zien in een goede reclamecampagne graag mensen met wie we ons kunnen identificeren.

Wat maakt een goede reclamecampagne?

Om een reclamecampagne te laten slagen is het van groot belang het juiste gezicht, persoon of ‘typetje’ te vinden, passend bij het product, de dienst of het verhaal dat wordt uitgedragen in de advertentie. Dit hoeven dus niet per se de lange, slanke, gespierde modellen te zijn die op de covers van fashion-tijdschriften prijken. Frisse Koppen boekt vriendelijke, betrouwbare en fotogenieke modellen en acteurs die het straatbeeld vertegenwoordigen, in alle soorten en maten, jong en oud.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bedrijven, reclamebureaus, marketing- en communicatieafdelingen en fotografen kunnen bij Frisse Koppen de juiste modellen en acteurs vinden voor een campagne of opdracht, voor o.a. magazines, brochures, winkeladvertenties, billboards, websites, bedrijfsvideo’s en televisie. Zoek je één of meerdere Frisse Koppen voor je shoot? Wij nemen je werk uit handen en zoeken het juiste model. Daarbij beschikt Frisse Koppen over een professioneel netwerk van getalenteerde fotografen, visagisten en haarstylisten die je productie compleet kunnen maken.

Ons team

ILEEN KERSEMAEKERS

ILEEN KERSEMAEKERS

EIGENARESSE / GENERAL MANAGER

"Onze opdrachtgevers zijn erg te spreken over onze service; deze is snel, persoonlijk en flexibel. Daarbij zijn onze frisse modellen betrouwbaar, professioneel en niet geheel onbelangrijk, gezellig! Dat werkt wel zo fijn op de set!"

YASMIN VAN CORVEN

YASMIN VAN CORVEN

BOOKER / PROJECT MANAGER

"Wij zijn de spil tussen modellen en opdrachtgevers. Het schakelen tussen deze twee, maakt ons werk iedere dag super divers en uitdagend. De juiste match zoeken, zorgen voor een spot on voorbereiding en duidelijke communicatie; Frisse Koppen at it’s finest!"

FABIËNNE VAN VUGT

FABIËNNE VAN VUGT

BOOKER / PROJECT MANAGER

"Frisse Koppen is een toegankelijk bureau voor iedereen, waardoor de modellen in ons bestand een mooi beeld geven van onze samenleving. Iedereen is uniek op zijn eigen manier en dit maakt ons werk heel afwisselend en leuk!"

BRIGITTE DE KOK

BRIGITTE DE KOK

ADMINISTRATIE

"Bij Frisse Koppen hebben we een groot en divers bestand van modellen, allemaal met hun eigen specifieke uitstraling en karakter. De drive van onze modellen en natuurlijk de energieke inzet van Frisse Koppen maakt het dat opdrachtgevers graag met ons samenwerken."

Het verhaal achter Frisse Koppen

Ileen Kersemaekers (32 jaar) richtte in 2016 modellen- en castingbureau Frisse Koppen op. Tijdens de opleiding International Media & Entertainment Management liep ze stage bij een high fashion modellenbureau in Barcelona. Hier ontstonden de eerste plannen voor Frisse Koppen: een eigen modellenbureau in Zuid-Nederland, maar dan voor iedereen. Nadat ze de Master Filmstudies en Visuele Cultuur in Antwerpen succesvol afrondde, dook Ileen de wereld van modellen in voor marktonderzoek. Hieruit bleek al snel: er is behoefte aan een frisse wind in modellenland. Geen benen tot de oksels of hongerdiëten, maar toegankelijke modellen met karakter waarmee iedereen zich kan identificeren.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Frisse Koppen HQ