Over ons

Frisse Koppen is een modellen- en castingbureau dat modellen, acteurs, actrices en figuranten boekt voor video- en fotoshoots met commerciële doeleinden. Wat zijn Frisse Koppen? Toffe, betrouwbare en fotogenieke modellen met een goede uitstraling. Wij kijken niet naar maten of leeftijden, maar zien in een goede reclamecampagne graag mensen met wie we ons kunnen identificeren.

Wat maakt een goede reclamecampagne?

Om een reclamecampagne te laten slagen is het van groot belang het juiste gezicht, persoon of ’typetje’ te vinden, passend bij het product, de dienst of het verhaal dat wordt uitgedragen in de advertentie. Dit hoeven dus niet per se de lange, slanke, gespierde modellen te zijn die op de covers van fashion-tijdschriften prijken. Frisse Koppen boekt vriendelijke, betrouwbare en fotogenieke modellen en acteurs die het straatbeeld vertegenwoordigen, in alle soorten en maten, jong en oud.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bedrijven, reclamebureaus, marketing- en communicatieafdelingen en fotografen kunnen bij Frisse Koppen de juiste modellen en acteurs vinden voor een campagne of opdracht, voor o.a. magazines, brochures, winkeladvertenties, billboards, websites, bedrijfsvideo’s en televisie. Zoek je één of meerdere Frisse Koppen voor je shoot? Wij nemen je werk uit handen en zoeken het juiste model. Daarbij beschikt Frisse Koppen over een professioneel netwerk van getalenteerde fotografen, visagisten en haarstylisten die je productie compleet kunnen maken.

Ons team

ILEEN KERSEMAEKERS

ILEEN KERSEMAEKERS

EIGENARESSE // GENERAL MANAGER

ileen@frissekoppen.nl

"Onze opdrachtgevers zijn erg te spreken over onze service; deze is snel, persoonlijk en flexibel. Daarbij zijn onze frisse modellen betrouwbaar, professioneel en niet geheel onbelangrijk, gezellig! Dat werkt wel zo fijn op de set!"

YASMIN VAN CORVEN

YASMIN VAN CORVEN

BOOKER // PROJECT MANAGER

yasmin@frissekoppen.nl

"Wij zijn de spil tussen modellen en opdrachtgevers. Het schakelen tussen deze twee, maakt ons werk iedere dag super divers en uitdagend. De juiste match zoeken, zorgen voor een spot on voorbereiding en duidelijke communicatie; Frisse Koppen at it’s finest!"

FABIËNNE VAN VUGT

FABIËNNE VAN VUGT

BOOKER // PROJECT MANAGER

fabienne@frissekoppen.nl

"Frisse Koppen is een toegankelijk bureau voor iedereen, waardoor de modellen in ons bestand een mooi beeld geven van onze samenleving. Iedereen is uniek op zijn eigen manier en dit maakt ons werk heel afwisselend en leuk!"

MARLOES VERHOEF

MARLOES VERHOEF

BOOKER // PROJECT MANAGER

marloes@frissekoppen.nl

"Frisse Koppen is een bruisend, jong bedrijf waar ik kan én mag genieten van (kind)modellen en acteurs/actrices die zich met volle overgave storten op de opdrachten die wij hen aanbieden. De diversiteit van onze klanten en bijhorende opdrachten maakt elke dag weer anders en dat vind ik te gek!"

LISA SCHILDER

LISA SCHILDER

JUNIOR BOOKER // PROJECT MANAGER

lisa@frissekoppen.nl

"Wij streven als bookers naar de perfecte match tussen modellen en klant. Onze professionele en karakteristieke modellen versterken het verhaal dat de klant wil vertellen. Het blijft altijd een feestje om de eindresultaten van shoots te zien!"

INGE DE HEK

INGE DE HEK

ADMINISTRATIE

administratie@frissekoppen.nl

"Bij Frisse Koppen gaan we voor het beste. Alle processen willen we van A tot Z in de puntjes verzorgen. Ook op het eind van de keten blijven wij er met ons koppie bij."

BRIGITTE DE KOK

BRIGITTE DE KOK

FINANCE

finance@frissekoppen.nl

"Bij Frisse Koppen hebben we een groot en divers bestand van modellen, allemaal met hun eigen specifieke uitstraling en karakter. De drive van onze modellen en natuurlijk de energieke inzet van Frisse Koppen maakt het dat opdrachtgevers graag met ons samenwerken."

Het verhaal achter Frisse Koppen

Ileen Kersemaekers (33 jaar) richtte in 2016 modellen- en castingbureau Frisse Koppen op. Tijdens de opleiding International Media & Entertainment Management liep ze stage bij een high fashion modellenbureau in Barcelona. Hier ontstonden de eerste plannen voor Frisse Koppen: een eigen modellenbureau in Zuid-Nederland, maar dan voor iedereen. Nadat ze de Master Filmstudies en Visuele Cultuur in Antwerpen succesvol afrondde, dook Ileen de wereld van modellen in voor marktonderzoek. Hieruit bleek al snel: er is behoefte aan een frisse wind in modellenland. Geen benen tot de oksels of hongerdiëten, maar toegankelijke modellen met karakter waarmee iedereen zich kan identificeren.

Reviews

Professioneel en persoonlijk bureau

Rated 5 out of 5
07/03/2021

Altijd een feestje om voor deze zeer betrokken toppers te mogen werken. Leuke klussen en zeer persoonlijke begeleiding!

Ferry (model en acteur)

Super bureau

Rated 5 out of 5
15/02/2021

Een van fijnste bureaus om mee te werken als acteur of model vanwege de persoonlijke en uiterst professionele manier van werken. De oprechte betrokkenheid en passie spat ervan af als je met Frisse Koppen samenwerkt. Gewoon een superleuk bedrijf!

Tariq (model en acteur)

No Point x Frisse Koppen

Rated 5 out of 5
12/02/2021

Altijd een fijn bureau om mee samen te werken. Genoeg aanbod en communiceren snel en goed.

Fleur van Koppenhagen - NoPoint Fotostudio

ONZE OPDRACHTGEVERS

Frisse Koppen HQ