Wie zijn wij?

Over ons

Frisse Koppen is een modellen- en castingbureau dat modellen, acteurs en actrices boekt voor video- en fotoshoots met een commercieel doel. Wij kijken niet naar maten of leeftijden, maar zien in een goede campagne graag mensen met wie men zich kan identificeren.

Left flowers Right flowers
Frisse Koppen

in de kern

Icon

De keuze is reuze

Ons bestand kenmerkt zich door honderden unieke koppen. Modellen die over dat ‘je-ne-sais-quoitje’ beschikken, de spreekwoordelijke kers op de taart zijn. Onze focus ligt op inclusiviteit en dit zie je terug in ons ruime aanbod van modellen. Voor elke shoot het juiste model, passend binnen de visie van een klant.

Icon

Brabantse gezelligheid

Frisse Koppen is gevestigd in Brabant, nog specifieker in Tilburg. En zoals het echte Brabanders betaamt houden wij van gezelligheid, gemoedelijkheid en ligt ons hart op de tong. Dit vind je dan ook terug in onze werkwijze en communicatie. We werken hard en altijd met een glimlach, geen vraag is ons te gek.

Icon

Persoonlijk

Communicatie is key, daarom vinden wij niets zo belangrijk als een persoonlijke benadering wanneer het aankomt op klant- en modelcontact. We zijn een klein team dat veel waarde hecht aan korte lijntjes en snel schakelen, zodat we binnen no time op een lijn zitten. Dit resulteert dan ook in een fijne en vaak langdurige samenwerking.

Icon

Snelle werkwijze

Onze werkwijze is organisch tot stand gekomen vanuit ervaring en expertise, waardoor we snel kunnen schakelen en met de juiste vragen meteen een duidelijk beeld van de shoot voor ogen hebben. Een snelle en doordachte werkwijze, met oog voor detail.

Meet the team

Frisse Koppen

Benieuwd naar de dames achter de talloze mails en telefoongesprekken? Of wil je op voorhand al even weten met wie je te maken krijgt? Zie hier ons team van 7 powervrouwen en 1 heel lieve (luie) kantoorhond. We staan dagelijks voor je klaar om je te helpen.

Ileen

Eigenaresse

Yasmin

Booker

Fabiënne

Booker

Marloes

Booker

Lisa

Booker

Inge

Administratie

Brigitte

Finance

Wifey

the Dog

Het verhaal achter Frisse Koppen

Ileen Kersemaekers (34 jaar) richtte in 2016 modellen- en castingbureau Frisse Koppen op. Tijdens de opleiding International Media & Entertainment Management liep ze stage bij een high fashion modellenbureau in Barcelona. Hier ontstonden de eerste plannen voor Frisse Koppen: een eigen modellenbureau in Zuid-Nederland, maar dan voor iedereen.

Nadat ze de Master Filmstudies en Visuele Cultuur in Antwerpen succesvol afrondde, dook Ileen de wereld van modellen in voor marktonderzoek. Hieruit bleek al snel: er is behoefte aan een frisse wind in modellenland. Geen benen tot de oksels of hongerdiëten, maar toegankelijke modellen met karakter met wie iedereen zich kan identificeren.

Inmiddels is Frisse Koppen van een ‘goed idee’ uitgegroeid tot een niet meer weg te denken speler in modellenland. Met een nieuw kantoor, 7 gemotiveerde medewerkers en een groot (vast) klantenbestand heeft Frisse Koppen duidelijk haar stempel weten te drukken in de modellen- en castingbranche.

TROTS OP DE SAMENWERKING MET
DAF Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Luidspreker | museum van Bommel van Dam Luidspreker | Museum van Bommel van Dam
Een Frisse Kop

in jouw campagne?

Het is van groot belang het juiste gezicht, de geschikte persoon of het passende ’typetje’ te vinden bij het product, de dienst of het verhaal in de campagne. Dit hoeven dus niet per se de lange, slanke, gespierde modellen te zijn die op de covers van fashion-tijdschriften prijken. Frisse Koppen boekt vriendelijke, betrouwbare en fotogenieke modellen en acteurs die het straatbeeld vertegenwoordigen, in alle soorten en maten, jong en oud.

Wat vinden onze klanten

Onze reviews

Frisse Koppen is voor ons het ideale castingbureau. Super communicatie en super modellen. Erg fijn om mee te werken!

Robbert Thoolen
Cameraden Media

Het is altijd fijn om met een jong bedrijf als Frisse Koppen samen te werken. Ileen is erg gedreven in haar werk en enthousiast als persoon. Een Frisse wind uit het zuiden van ons land!

Sophie Draper
Mrs Robinson

Frisse Koppen is een te gekke partner om te hebben. Ze denken mee, werken snel en zowel zij als hun modellen hebben net als wij goed persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Aanrader!

Justus van Elsen
Dirty Paws Media

Frisse Koppen is één van mijn favorieten bureaus om voor te werken! De communicatie met Frisse Koppen is heel persoonlijk – snel – fijn – en gezellig! De shoots die ik voor hen doe zijn altijd erg goed geregeld en voor leuke merken.

Lotte (model en actrice)

De samenwerking met Frisse Koppen ervaren wij bij Opgemerkt als zeer prettig. Er wordt snel geschakeld, de boekers zijn goed bereikbaar en de modellen zijn zeer professioneel!

Tot slot is de flexibiliteit die Frisse Koppen biedt ook een zeer fijne bijkomstigheid.

Stefan Claessens
Opgemerkt

Wij werken graag samen met Frisse Koppen. Door het snelle schakelen en de veelzijdigheid van het aanbod modellen en acteurs hebben wij al heel veel opdrachtgevers blij mogen maken met onze reclamecampagnes.

Tessa Maas
Megawatt Advertising

De juiste casting kan je filmproductie echt naar een hoger niveau tillen. Bij Frisse Koppen kunnen we er altijd op vertrouwen dat ze hierover actief met ons meedenken. Je krijgt persoonlijk advies, binnen elk budget. Het is bovendien lekker snel schakelen en ze zijn erg betrokken, zowel voor als na de shoot. Het is daarnaast erg tof om te zien hoe het castingbestand zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft: steeds vaker kloppen we ook bij Ileen aan voor presentatoren of ervaren acteurs. Wij blijven zeker met Ileen en haar team samenwerken!

Joanne Hakkert
Full Frame

Met Frisse Koppen samenwerken is top, altijd snelle en vrolijke reacties. Ileen is een topper die heerlijk vlot schakelt en altijd met je meedenkt. Ik ben er nooit binnen geweest maar daarbinnen moét het wel overlopen van Brabantse ‘gezelligheid’. Kortom; kei leuk bureau met kei leuke mensen, en ja ook kei goede modellen natuurlijk.

Babette Nieuwesteeg
Peek Creative Studios

Al een aantal jaren ontvangen we (mijn beide zoontjes en ik) mooie opdrachten van hen. De heldere, snelle communicatie, professionaliteit, de keuze en het aanbod van opdrachten, de correcte en vlotte vorm van uitbetalen en bovenal vriendelijkheid, maakt Frisse Koppen een bureau waarmee we graag samenwerken.

Corinda (model)

Altijd een fijn bureau om mee samen te werken. Genoeg aanbod en communiceren snel en goed.

Fleur van Koppenhagen
NoPoint Fotostudio

Een van fijnste bureaus om mee te werken als acteur of model vanwege de persoonlijke en uiterst professionele manier van werken. De oprechte betrokkenheid en passie spat ervan af als je met Frisse Koppen samenwerkt. Gewoon een superleuk bedrijf!

Tariq (model en acteur)

Altijd een feestje om voor deze zeer betrokken toppers te mogen werken. Leuke klussen en zeer persoonlijke begeleiding!

Ferry (model en acteur)
Hans Anders | Thisisus
Ben jij de volgende

Frisse kop?

Ben jij iemand die één is met de lens van de camera? Droom jij ervan om modellenwerk te doen en kun jij feilloos de (soms complexe) instructies van de fotograaf opvolgen? Word Frisse Kop en meld je aan!