NIEUWE KOPPEN

ONS LAATSTE NIEUWS

6 Jaar Frisse Koppen!

6 Jaar Frisse Koppen!

Afgelopen 20 april bestond Frisse Koppen zes jaar! Daar hoort natuurlijk een mooie terugblik op de afgelopen jaren bij.
Eva en Jasmijn

Meet the interns: Eva en Jasmijn

We hebben weer twee toppers die ons komende tijd komen versterken. Welkom stagiaires Eva en Jasmijn!
Vrouwelijk model Winny voor My Jewellery

Een sprankelende samenwerking: Frisse Koppen X My Jewellery

Wie kent My Jewellery niet? My Jewellery is een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland met tal van fysieke winkels door het hele land. Wij vinden het te gek dat wij onze modellen mogen inzetten voor hun shoots.
Frisse Koppen

Het ondernemersverhaal van Ileen

Ileen deelt voor de reeks Make it in Tilburg haar ondernemersverhaal, het ondernemersverhaal en interview lees je hier!
Frisse Koppen stagiaires Dieuwertje en Sara

Meet the interns: Dieuwertje en Sara

Bij Frisse Koppen werken we graag samen met stagiaires. We stellen Dieuwertje en Sara, onze toppers van de komende tijd, aan jullie voor!

Alle ogen gericht op deze Frisse Koppen bij Hans Anders

Maar liefst 10 Frisse Koppen mochten de nieuwste brillen van Hans Anders showen. Heb jij ze al gespot?
Frisse Koppen kindermodellen op de shoot voor Berg Toys

Onze Frisse Koppies racend op de foto voor Berg Toys

Onze Frisse Koppies mochten racen op skelters en loopfietsjes van Berg Toys bij deze toffe shoot afgelopen zomer.
Modellen voor Junea

Vier modellen mochten gezond snacken voor Junea

Frisse Koppen Karim, Naigel, Romy V. en Hanneke D. shooten voor Junea, een vending machine met gezonde snacks voor op kantoor.

29 modellen haken aan bij shoot voor Eduard Trailers

Eduard Trailers, specialist in aanhangwagens, vroeg ons om 29 modellen te casten voor beeldmateriaal voor hun vernieuwde website. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Blokker haalt Frisse Koppen in huis

Hebben jullie onze Frisse Koppen al gespot in de tv-commercial van Blokker? Voor deze sfeervolle herfst commercial werden er alleen maar modellen ingezet uit één huishouden.

Frisse Koppen shoot met mondkapjes fabrikant Airpop Health

Deze zomer hebben maar liefst 9 Frisse Koppen verschillende dagen geshoot voor een nieuw product van Airpop Health.

Beregezellige fotoshoot voor dertien Frisse Koppen bij restaurant De Beren

Beregezellige fotoshoot voor familie Bharos en modellen Bertil, Margré, Jill, Danique B, Joey Li en Bram A bij De Beren restaurants.
Campagne Goossens slapen en wonen

Corona-proof shoppen bij Goossens Wonen en Slapen

Mannelijke modellen Joey W. en Bas M. gingen op bezoek bij Goossens Wonen en Slapen in Nuenen, voor een leuke fotoshoot. In de beeldenreeks gaan zij langs voor ‘interieuradvies’ en zijn ze op zoek naar ‘het perfecte bed’.

Jessica, Bart en Astrid in commercial NHA

Frisse Koppen kreeg in februari dit jaar de opdracht van NHA om drie acteurs te zoeken voor een edelfiguratie-klus. Zij wilden namelijk korte online pre-polls produceren, van ongeveer 3 seconden.
Campagne voor CANNA

Vier Frisse Koppen x CANNA

Modellen Marcia, Alvin, Christopher en Lisa V. mochten in februari meewerken aan een fotoshoot van CANNA, ter promotie van hun nieuwe merchandise. CANNA is een bedrijf dat is opgericht in de jaren 90 en is producent van voedingsstoffen en groeimediums voor het kweken van snelgroeiende planten.
Samen staan we sterk - Coronavirus

Coronavirus update vanuit Team Frisse Koppen

Het coronavirus houdt de gemoederen goed bezig, zo ook bij ons bureau. We denken ontzettend aan onze Frisse Koppen, klanten, opdrachtgevers, fotografen, cameramannen en -vrouwen, visagisten, stylisten en anderen in de branche, dat nu op een laag pitje staat.
Campagne VROUW/Telegraaf met Ellie

Frisse Kop Ellie hip op de foto voor VROUW magazine

Onze Frisse Kop Ellie mocht meewerken aan een super leuke fotoshoot voor VROUW. In de fotoreeks "Fabulous over 70" zie je Ellie stralen in kleurrijke kleding, niks geen geraniums en duffe kleding voor deze hippe vrouw. 
Campagne Princes met Tariq, Milan, Danielle, bob en Lies

Princes in een nieuw jasje samen met vijf Frisse Koppen

Onze modellen Lies, Tariq, Bob, Milan en Danielle werkten mee aan een super leuke campagne voor Princes. Zij mochten o.a. als 'familie' figureren in een nieuwe video! Bekijk de video hier.
Ashley voor de campagne Roosendaal aan de bak

Vijf Frisse Koppen aan de bak in Roosendaal

Roosendaal is een actie begonnen om mensen bewuster met afval om te laten gaan. Samen met Frisse Koppen is Roosendaal aan de slag gegaan met de campagne Roosendaal aan de Bak.
karim in de campagne voor CADA

Nieuw sokkenmerk CADA x Frisse Koppen

Voor deze vrolijke campagne van CADA werden maar liefst 12 Frisse Koppen ingezet! Het nieuwe sokken merk CADA bestaat uit een reeks gezellige, kleurrijke sokken waarin onze modellen mochten "shinen".
vivian voor Philharmonie

Klassiek in een fris jasje

Voor de campagne ‘Bucketlist Concerts’ van Philharmonie zuidnederland werden Vivian, Paulien en Mara geportretteerd als de vrouwelijke en moderne versies van oud componisten Brahms, Stravinsky en Dvorák.

Nanne, Marvin en Mara voor ZUID Creatives

Modellen Nanne, Marvin en Mara werkten in september mee aan een toffe fotoshoot van onze Tilburgse vrienden van ZUID Creatives.
Ambiance Zonwering

Ambiance Zonwering tv-commercial

Hebben jullie onze Frisse Koppen modellen al gespot in de nieuwe tv-reclame van Ambiance Zonwering in samenwerking met reclamebureau Aliens? Wij zijn trots!
Lays chips

Lays chips boekt 13 Frisse Koppen voor een heerlijke campagne

Dertien Frisse Koppen werden geboekt voor Lays en mochten genieten van de heerlijke chips en zoutjes tijdens verschillende shoots. Lekker!
SWKGroep

5 modellen kregen een 'likje verf' voor SWKGroep

Vijf Frisse Koppen werden ingeschakeld voor een fotoshoot van SWKgroep, waar ze een likje verf kregen. Dat leverde prachtige kleurrijke beelden op.

Frisse Koppen X On That Ass

Afgelopen jaar werden er regelmatig mannelijke en kindermodellen van Frisse Koppen ingeschakeld voor de fotoshoots van On That Ass. Dit onderbroekenmerk levert iedere maand een uniek ontwerp ondergoed.
TV commercial Kwantum

30 powervrouwen in TV commercial Kwantum

Deze zomer werkten er 30 vrouwelijke figuranten en actrices van Frisse Koppen mee aan een te gekke nieuwe commercial van Kwantum, die momenteel op televisie te zien is.
Tours and Tickets

Tientallen Frisse Koppen op pad met Tours and Tickets

Tours and Tickets uit Amsterdam plande in juli en augustus tientallen shoots om hun verschillende 'uitjes' en excursies te promoten en vroegen aan ons om de modellen te regelen.
Interteach

18 Frisse Koppen voor Interteach

Samen met de mannen van Cameraden Media werkten 'leerling-figuranten' Teun, Nadine, Sjors, Sem, Lotte, Boaz, Daleela, Wietze, Lise, Chloe, Elsabeth, Fleur en Sterre mee aan deze toffe online commercial van Interteach.
Goossens - Serena en Mark

Trots op onze samenwerking met Goossens!

Yes! Wat zijn we trots op de nieuwe samenwerking met onze Brabantse vrienden van Goossens Wonen en Slapen. De afgelopen maanden werkten verschillende Koppen mee!
Kidswear Vesper

Vier Frisse Kopjes voor Vesper Kidswear

Op 14 maart 2018 hebben onze Frisse Koppies zich ingezet voor een te gekke shoot van Vesper Kidswear! Omdat de shoot bedoeld was voor de zomercollectie mochten de meiden hun spontane, vrolijke en kleurrijke zelf zijn.

Familie van Nispen te zien in nieuwe HelloFresh commercial

Misschien heb je ze al een aantal keer voorbij zien komen op televisie? De familie Van Nispen figureerde namelijk in de nieuwe HelloFresh commercial!

MEET LYNN EN IRIS: De stagiaires van Frisse Koppen

Sinds begin dit jaar hebben wij twee super leuke, frisse stagiaires op het kantoor van Frisse Koppen mogen verwelkomen; Lynn en Iris! Laten we hen even voorstellen.

Mara voor Hans Anders

Je zal Frisse Kop Mara dit jaar in bijna elke Hans Anders winkel 'tegen het lijf lopen'. Ze is namelijk het gezicht van het 'Lens Totaal Plan' van de opticien; een abonnement dat klanten afsluiten voor het dragen van lenzen van Hans Anders.
Margriet - Verhulst Shoes

Margriet H. voor Verhulst Shoes

Frisse Kop Magriet reisde voor de shoot van de nieuwe zomercollectie van Verhulst Shoes naar één van de meest industriële locaties. Het was voor Margriet niet de eerste keer dat ze als model werkt voor dit schoenenmerk.
Colin voor Auto Indumij

Colin als 'stagiair Mike' voor Auto Indumij

Model Colin oftewel 'stagiair Mike' kiest voor Auto Indumij! Dat is te zien in onderstaande video die het autobedrijf in januari maakte met het model. Voor Colin zijn eerste opdracht van Frisse Koppen en vast en zeker niet de laatste!

Joep te zien in de nieuwe blog van Kruidvat

Mannelijk model Joep werkte in januari mee aan video-opnames van Kruidvat. Hij legt hier uit als 'David' hoe de nieuwe blog van de drogist werkt. In deze blog vind je alles om je mooi, goed en gezond te voelen! Handig he?
Vrouwelijk model Roos

Roos is het nieuwe lookbook-model voor SRNDPTY

Onze Frisse Kop Roos is het nieuwe lookbookmodel van het populaire vrouwen kledingmerk SRNDPTY! De nieuwste creaties worden middels het lookbook gepresenteerd aan haar bestaande en potentiële klanten. 
17 frisse koppen voor het merk canex hondenvoer

17 frisse koppen voor Canex hondenvoeding

In augustus vorig jaar stonden de modellen van Frisse Koppen voor een leuke uitdaging, ze mochten op de foto met een hond! Ieder model kreeg een eigen hond, dat betekende dat er naast 17 frisse koppen ook 17 honden waren.
kledingmerk

Danny voor Chris Cayne

Model Danny mocht meewerken aan een fotoshoot voor Chris Cayne. De shoot vond plaats in Lelystad, aan het water. Het was goed koud die dag en er hing een straffe wind, maar Danny en de crew hebben zich er goed doorheen geslagen!
BERG toys

Op de trampoline voor BERG Toys

Model Mickey en model Joep werkten mee aan een super leuke fotoshoot voor BERG Toys. Gedurende de shoot mochten ze namelijk op een trampoline springen! De modellen reisden af naar Lunteren, waar de shoot plaatsvond.
Tricorp

Figuranten Jin-Ah en Mark voor Tricorp

In oktober mochten Frisse Koppen Jin-Ah en Mark figureren in een nieuwe bedrijfsfilm van Tricorp. In deze flitsende video wordt onder andere het productieproces van de werkkleding van het bedrijf vastgelegd.
Jasper Trend Models

Jasper 'New Face' bij Trend Models Barcelona

Wat zijn we trots! We scoutten Jasper eerder dit jaar als fashion model en afgelopen maand heeft hij officieel zijn contract bij Trend Models getekend. Zijn portfolio vind je hier.
Faber

'Klusjesmannen' op de set voor Faber

Het bedrijf Faber Personeel boekte voor een fotoshoot twee modellen bij Frisse Koppen, namelijk onze toppers Radouane en Dennis. Zij stonden in oktober op de set en mochten allebei in de huid kruipen van 'klusjesman'.
ELI Play

Kindermodellen Sieb, Feline en Aeden voor ELI Play

Frisse Koppies Sieb, Feline en Aeden mochten meewerken aan een speelse fotoshoot voor ELI Play. Je ziet ze op de foto's lachen, rennen en klimmen in speeltoestellen, als echte 'monkeys'.
Douwe Egberts - Miriam

Tien Frisse Koppen voor Douwe Egberts

Tien Frisse Koppen mochten gezellig samen koffie drinken tijdens een fotoshoot voor Douwe Egberts afgelopen zomer. De modellen werden vastgelegd door fotograaf Ivo de Bruijn, terwijl ze genoten van een heerlijk bakkie koffie.
About You commercial

Melissa in About You commercial

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, want je kunt er bijna niet omheen; modewebshop-gigant About You bezorgt nu ook in Nederland! Deze keten uit Groot-Britannië is de Noordzee overgestoken en heeft meteen de aandacht.
Pathé

Emiel, Dominique en Astrid voor Pathé

Frisse Koppen Emiel, Dominique en Astrid doken samen de Pathé bioscoop van Arnhem in voor een fotoshoot. Het beeldmateriaal dat werd geschoten wordt de komende jaren gebruikt voor POS-materiaal.
Van Arendonk 50 jaar

Van Arendonk bestaat 50 jaar!

Hiep hiep hoera! Schoenenwinkel Van Arendonk bestaat 50 jaar! Om dit te vieren bracht de schoenenwinkel-keten een gave brochure uit, met onder andere informatie over hun geschiedenis, een overzicht van de nieuwste schoenen-trends.
Feline voor VanHaren

Feline voor VanHaren schoenen

Kindermodel Feline werd eind augustus ingezet voor een campagne van VanHaren schoenen. Samen met een 'vader- en moedermodel' werd ze op de foto gezet. De beelden worden onder andere online gebruikt.
Kwantum

Op de set bij Kwantum

Onze Frisse Koppen stonden vorige week in Utrecht en Zaandam op de set voor de nieuwste Kwantum-campagne; 'Echt Wonen'. We kunnen de 5 figuranten binnenkort op alle online kanalen bewonderen.
Modellen Denilson en Laudicia campagne 076 Fietst

076 fietst met Denilson en Laudicia

Denilson en Laudicia werkten begin september tijdens de HBO-introweek in Breda als promotiemodellen voor 076 fietst (Breda Bicicletta).
Sebastien en Jeanet voor Texaco

Jeanet en Sebastien voor Texaco

Frisse Koppen Jeanet en Sebastien werden alweer samen als 'koppel' geboekt, dit keer voor tankstation Texaco. In juni werkten de modellen mee aan een fotoshoot voor de internationale Texaco.
Emiel voor KLM

Emiel voor KLM

Jaja, daar is hij weer! Emiel werd geboekt voor een fotoshoot voor één van de nieuwste apps van KLM; de airport map. Hij reisde af naar Amsterdam, waar de crew hem opwachtten.
Sebastien voor Chris Cayne

Frisse kop Sebastien voor Chris Cayne

Onze Frisse Kop Sebastien werkte in januari mee aan een fotoshoot voor het bedrijf Chris Cayne. Dat was toen kennelijk zo goed bevallen, dat hij in juli wéér werd geboekt!
Michelle voor Pieces of Art SRNDPTY

Michelle straalt voor SRNDPTY

Frisse kop Michelle is deze maand te zien in de campagne Pieces of Art van het merk SRNDPTY. Het model reisde voor de shoot af naar Qlubhouse in Tilburg, waar een aantal prachtige kiekjes zijn geschoten.
De familie Berben-Salvetti voor Bij VGZ

Familie Berben-Salvetti voor VGZ

De familie Berben-Salvetti heeft dit voorjaar meegewerkt aan een fotoshoot voor de front- en backcover van Bij VGZ, het magazine van zorgverzekeraar VGZ.
Fashion model Emma voor Trend Models

Van bloedmooie tiener tot fashion model in Barcelona

Een droom van veel jonge meiden: fashion model worden. Een droom die voor de net 15-jarige Emma uit Schaijk werkelijkheid wordt. Niet in Nederland, maar in Barcelona!
Ezi voor Eshgro

In de wolken met Eshgro

Frisse Koppen Ezi, Diego en Peter werden ingeschakeld voor een fotoshoot van Eshgro. Dit bedrijf dat gespecialiseerd is in Cloud-services zocht naar een drietal modellen met een vriendelijke, representatieve en vlotte uitstraling.
Dian en Oliver voor CêlaVíta

Dian en Oliver voor CêlaVíta

Voor een nieuwe online commercial van CêlaVíta zocht het merk een tijdje geleden naar een toffe dame en een stoere vent met baard. Twee typetjes die we bij Frisse Koppen zeker hebben! Dian en Oliver werden gekozen voor deze shoot.
Tommy, Eva en Diego voor Ruimtemeesters

Eva, Diego en Tommy voor Ruimtemeesters

Eva, Diego en Tommy werkten in mei mee aan een fotoshoot voor de nieuwe huisstijl van Ruimtemeesters uit Den Bosch.
Milan voor MS Schippers

Zes Frisse Koppen voor MS Schippers

Onze Frisse Koppen Bas, Pien, Milan, Carlijn, Jack en Chris mochten eind juni meewerken aan de campagne ‘Vragen van boeren’ van het bedrijf MS Schippers. De zes modellen reisden speciaal af naar het Brabantse platteland.
Mannen Melksnor - Hub

Project de Melksnor - de mannenversie

Eerder werden de vrouwelijke Frisse Koppen Jessie, Dian, Jeanet, Marloes, Michelle en Rose ingezet voor 'Project de Melksnor'; een campagne van de Nederlandse Zuivel Organisatie. Het filmpje 'het zit in melk' is inmiddels te vinden!
Antidrugscampagne: Wat staat er op het spel?

Drugspreventie campagne Limburg: Wat staat er op het spel?

In april werkten er 14 Frisse Koppen mee aan de drugspreventie campagne; Wat staat er op het spel? Negentien Limburgse Gemeenten sloegen de handen ineen.
BrabantNacht 2017 - Catherine

Fleur, Catherine, Tommy en Toby voor BrabantNacht 2017

Op zaterdag 23 september opent Brabant haar deuren tijdens BrabantNacht 2017. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers diverse Brabantse iconen ervaren in de nacht. Onze Frisse koppen werkten mee aan de campagne.
UMAINLY

Onze Sebas en Jeanet voor UMAINLY

Sebastièn en Jeanet werkten in mei mee aan een fotoshoot van een online vacaturecampagne van UMAINLY. Bureaus uit het Zuiden van Nederland wil door middel van deze campagne jonge digitale talenten oproepen.
Denny en Caroline voor tassenmerk Burkely

Caroline en Denilson voor tassenmerk Burkely

Caroline en Denilson zijn sinds vandaag te zien in de nieuwste promovideo 'On the Move' van tassenmerk Burkely. In de video zien we de twee Frisse Koppen in allerlei verschillende outfits voorbij vliegen.
Sander voor Cheaque

Sander voor Cheaque

Afgelopen maand reisde Sander met een drietal andere modellen richting Zeeland, voor een fotoshoot van het kledingmerk Cheaque. In Domburg schoot hij deze te gekke en vrolijke plaatjes met fotografen Schellekens en Cleijsen.

6 Frisse Melksnorren

In januari werden Frisse Koppen Jessie, Dian, Jeanet, Marloes, Michelle en Rose ingezet voor een campagne van de Nederlandse Zuivel Organisatie. Op de Facebookpagina 'Het zit in Melk'.
Roadguard

Wilco en Ulrica voor RoadGuard

Voor een drietal promovideo's kropen Ulrica en Wilco van Frisse Koppen vorige maand in de huid van het stel 'Cor en Annie'. In de video's laten deze twee typetjes zien hoe Roadguard werkt.
SBB erkend leerbedrijf

Frisse Koppen is een Erkend Leerbedrijf

'Erkend leerbedrijf', zo mag Frisse Koppen zich tegenwoordig noemen. Een titel om heel trots op te zijn! Twee jaar geleden heeft SSB een landelijk beeldmerk ontwikkeld voor alle erkende leerbedrijven.
Diego voor Caramol

Diego voor Caramol

Vodka met de smaak van caramel, geproduceerd in Nederland; dat is hoe we de drank Caramol het beste kunnen omschrijven. Het drankmerk is onlangs een crowdfunding campagne gestart.
Bollekes Fatboy

Fotoshoot met de 'Bollekes' van Fatboy

De nieuwe 'Bollekes' van Fatboy; dat is waar het allemaal om draaide op dinsdagavond 18 april. Deze nieuwste lampen van Fatboy zijn draadloos, draagbaar, oplaadbaar en... rond als een bolleke 😉 .
Susanne

Lookbook model Susanne voor SRNDPTY

'Toegankelijk, fris en spontaan', zo moest het nieuwe lookbook model van SRNDPTY er uitzien. Nou wij kunnen jullie vertellen, die heeft Frisse Koppen wel een aantal in huis!
Frisse Koppen 1 jaar

Frisse Koppen bestaat 1 jaar!

Ik weet het nog als de dag van gisteren; blij als een kind liep ik bij de KVK in Breda naar buiten. Het was gelukt! Een nieuw modellen- en castingbureau in het Zuiden was daar, in hartje Tilburg, mijn stad.
Laudicia - Logistic Force

Laudicia te zien in instructievideo van Logistic Force

Laudicia figureerde vorige week in een instructievideo van Logistic Force. Het recruitmentbureau heeft een ludieke manier gevonden om aan chauffeurs uit de leggen hoe hun 'tachograaf' aangepast kan worden.
SRNDPTY - Come Fly with Me

Come Fly with Me

Afgelopen maand werd Michelle van Frisse Koppen weer ingeschakeld als model voor vrouwenkleding merk SRNDPTY. Gehuld in allerlei vrolijke jurkjes en creaties stapte zij het vliegtuig in, voor hun campagne Come Fly with Me. 
Magazine VGZ

Op de cover van VGZ magazine

Jeanet en Nicole trokken hun hardloopschoenen aan voor een fotoshoot van de nieuwste editie van het VGZ magazine 'Bij VGZ'. De dames werden al rennend op de foto gezet, daar kwam bovenstaande gave actiefoto uit.
Schellekens en Cleijsen - Ashley & Shanon

Shanon en Ashley schitteren in shoot van Schellekens en Cleijsen

Fotografen Schellekens en Cleijsen hebben een ‘vrij werk’ shoot gedaan ter uitbreiding van hun portfolio. De video moest de vibe hebben van de clip All Night van Beyonce.
Vesper kidswear

Isey, Feline en Julia voor Vesper Kidswear

Kindermodellen Isey, Feline en Julia stonden vorige week bij Schellekens en Cleijsen in de studio voor een fotoshoot van Vesper Kidswear. De meisjes kregen allerlei vrolijke, kleurrijke outfitjes aan van het kinderkledingmerk.
My best friend's wedding

'My Best Friend's Wedding' - SRNDPTY

In februari vond er een hele speciale ‘bridal shoot’ plaats van SRNDPTY, my best friend's wedding genaamd. Michelle en Kevin vertolkte deze rol en het was weer een groot succes!

16 Frisse Koppen en een Jaguar

In januari werkten 11 vrouwelijke en 6 mannelijke Frisse Koppen mee aan een fotoshoot voor Jaguar, the fresh company. Die samen met fotograaf Bram Delmee unieke versies van het laatste avondmaal en lunch atop of a skyscraper konden nabootsen.
ABC Night

ABC Night met Ileen van Frisse Koppen als spreker

Op maandag 20 februari was Ileen Kersemaekers, eigenaresse van Frisse Koppen, uitgenodigd om op het Academic Business Club event van de Universiteit van Tilburg haar verhaal te delen met aankomende ondernemers.
yade cesar julia

Yade, Cesar, Julia en Lena voor Shoesme

In januari organiseerden we samen met kinderschoenen merk Shoesme een grote fotoshoot, want Shoesme zocht kindermodellen voor het beeldmateriaal op hun vernieuwde website.
Kampioenkoorts FOX Sports

FOX Sports en Keuken Kampioen

Frisse Koppen verzorgde in januari de casting voor een televisiecommercial van FOX Sports en Keuken Kampioen. Samen lanceerden zij 'Kampioenkoorts'; een activatie voor amateur voetbalclubs.
Valentine

Vier Valentijn met Michelle en Kevin

Michelle werd in de maand februari wederom ingeschakeld als campagnemodel voor SRNDPTY. Het thema van de fotoshoot was my funny Valentine, toepasselijk voor de maand februari. Michelle was dit keer niet alleen.
Melanie voor JustLease

Fiesta Fiesta met Melanie en Emiel

Vorige maand werden Frisse Koppen Melanie en Emiel ingeschakeld om te figureren in een commercial voor JustLease.nl. De leasemaatschappij zocht een man en een vrouw die eruit zagen als young professionals.
IDIOT DU VILLAGE

Frisse Koppen & IDIOT DU VILLAGE

Frisse Koppen Jasmine en Fabienne doken samen met fotografen Schellekens en Cleijsen de Tilburgse binnenstad in, voor een shoot van IDIOT DU VILLAGE. Het merk produceert losse kraagjes voor onder je trui of sweater.
Sebastien Chris Cayne

Sebastièn voor het herenkleding merk Chris Cayne

Onze Sebas reisde vorige week af naar het pittoreske Hoevelaken voor Frisse Koppen. Hij werkte hier mee aan een fotoshoot van het herenkleding merk Chris Cayne.
Michelle SRNDPTY - Getting ready

'Getting Ready' met Michelle in de decembercampagne van SRNDPTY

De decembercampagne van SRNDPTY had als thema Getting Ready; een titel die refereerde naar de aanloop van de feestdagen. Als gezicht van het vrouwelijke kledingmerk werd Michelle wederom ingeschakeld als campagnemodel.
mannelijk model Sander Gimbrere mode

Frisse Kop Sander poseert voor Gimbrère Mode

Onze Sander sleepte afgelopen maand weer een gave opdracht binnen! Hij werd door het exclusieve modehuis Gimbrère ingeschakeld om de nieuwe collectie van de winkel te showen.
Bavaria commercial

Vijftien frisse babes voor Bavaria

Vorige week werd Frisse Koppen door Bavaria ingeschakeld om 15 mooie vrouwen bij elkaar te zoeken. Het biermerk roept, sinds een aantal weken, zijn volgers op om te vertellen wat zij te vieren hebben die dag, die maand of dat jaar.
South Cords Kings

Dorus en Sander voor South Cord Kings

Frisse Koppen Dorus en Sander werden ingeschakeld om de nieuwe armbandenlijn van South Cord Kings te promoten. De gave platen werden geschoten door Clear Fotografie in de bossen van Houffalize, in de Belgische Ardennen.

Famke in de kleuren rood-wit-blauw voor Tilburg International

Vrouwelijk model Famke stond nog geen dag ingeschreven bij Frisse Koppen en sleepte haar eerste opdracht al binnen! Tilburg International was op zoek naar een knap Tilburgs model.
Michelle voor SRNDPTY

Michelle voor SRNDPTY - 'Classy Holidays'

Eind november werd de nieuwste campagne van SRNDPTY naar buiten gebracht, met als thema Classy Holidays. Beauty Michelle speelde hierin de hoofdrol!
VGZ

De familie Alferink voor zorgverzekeraar VGZ

Met alle 5 gezinsleden staat de familie Alferink deze maand in het magazine 'Bij VGZ' van de zorgverzekeraar. Het magazine viel afgelopen zaterdag bij alle VGZ-verzekerden op de deurmat.

Frisse Koppen in de media: Deel 2

Nou, ons geluk kan niet op. Afgelopen week is Frisse Koppen door verscheidende lokale media gepromoot, en hoe!
Young by Schouten en Nelissen

Frisse Koppen in de media: YOUNG

Op de website van YOUNG by Schouten en Nelissen staat sinds vandaag een leuk redactioneel stuk over Frisse Koppen. In een interview vertelt Ileen Kersemaekers (eigenaresse van Frisse Koppen).
Fatboy

Onze kindmodellen gespot bij Fatboy

De afgelopen weken zijn er verschillende frisse koppies ingeschakeld voor de fotoshoots van Fatboy, ter promotie van hun kleurrijke Junior Zitzak. 
Alku pre-roll

Een promotiefilmpje voor Alku, starring Eva en Vincent

Vorige week figureerden Eva en Vincent in een 'pre-roll' filmpje voor Alku, een bedrijf gespecialiseerd in kunststof kozijnen. In het filmpje zie je dat Eva het erg warm heeft binnenshuis.
Valentine

'Another day at the office' met Michelle

Deze maand is frisse kop Michelle te zien in een nieuwe campagne van het vrouwenkleding-merk SRNDPTY. Het thema voor de shoot was 'another day @ the office', vandaar dat Michelle gehuld ging in de meest stijlvolle kleding.

Handmodel Hans

Voor de nieuwe applicatie van Grodan 'e-Gro', een mobiele en desktop applicatie speciaal ontwikkeld voor telers en boeren, gingen we op zoek naar een stel mannelijke handen die zouden kunnen fungeren.

Martin voor Leon Levensonderhoud

De marketingmannen van Leon Levensonderhoud waren op zoek naar een stoer mannelijk model voor hun campagne ter promotie van hun installatie-, service- en onderhoudsdiensten. Ze kozen voor onze Martin! 

Michelle als nieuw campagnemodel SRNDPTY

Zowel voor de nieuwe campagne als voor in het lookbook was damesmerk SRNDPTY op zoek naar modellen die de vrouwelijke en elegante kleding mooi zouden kunnen laten zien. Hun oog viel op onze prachtige Michelle als campagnemodel.
jotam Tilburg Culinair

Jotam's is het nieuwe gezicht voor Tilburg Culinair

Voor het gezicht van Tilburg Culinair zochten we een man die het thema van dit jaar kon uitbeelden; sensualiteit met een vleugje culinair.

Frissekoppen.nl beeldmateriaal

Om de website van Frisse Koppen wat te 'pimpen' zochten we naar meer beeldmateriaal om de website op te fleuren. En dat is zeker gelukt met viertien van onze Frisse Koppen!

Reviews

FK - een bureau waar we graag mee samenwerken

Rated 5 out of 5
09/03/2020

Al een aantal jaren ontvangen we (mijn beide zoontjes en ik) mooie opdrachten van hen. De heldere, snelle communicatie, professionaliteit, de keuze en het aanbod van opdrachten, de correcte en vlotte vorm van uitbetalen en bovenal vriendelijkheid, maakt Frisse Koppen een bureau waarmee we graag samenwerken.

Corinda (model)

Brabantse gezelligheid ten top!

Rated 5 out of 5
02/03/2020

Met Frisse Koppen samenwerken is top, altijd snelle en vrolijke reacties. Ileen is een topper die heerlijk vlot schakelt en altijd met je meedenkt. Ik ben er nooit binnen geweest maar daarbinnen moét het wel overlopen van Brabantse ‘gezelligheid’. Kortom; kei leuk bureau met kei leuke mensen, en ja ook kei goede modellen natuurlijk 😉

Babette Nieuwesteeg - Peek Creative Studios

Persoonlijk advies en zeer betrokken bookers

Rated 5 out of 5
26/02/2020

De juiste casting kan je filmproductie echt naar een hoger niveau tillen. Bij Frisse Koppen kunnen we er altijd op vertrouwen dat ze hierover actief met ons meedenken. Je krijgt persoonlijk advies, binnen elk budget. Het is bovendien lekker snel schakelen en ze zijn erg betrokken, zowel voor als na de shoot. Het is daarnaast erg tof om te zien hoe het castingbestand zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft: steeds vaker kloppen we ook bij Ileen aan voor presentatoren of ervaren acteurs. Wij blijven zeker met Ileen en haar team samenwerken!

Joanne Hakkert - Full Frame

OOK MODEL WORDEN BIJ FRISSE KOPPEN?

MELD JE AAN!

ONZE OPDRACHTGEVERS